Overgevoelige heldin in eerste Sony/Marvel tv-serie 'Silk'

Details over eerste Sony/Marvel tv-serie 'Silk'

Waar gaat deze eerste serie in Sony Pictures Universe of Marvel Characters over?

Bram de Groot, 30 mei 2021 om 13:14

Waar Marvel Studios zijn eerste superheldenseries binnen het Marvel Cinematic Universe al op Disney+ heeft staan, werkt Sony Pictures nog aan zijn eerste serie binnen de franchise Sony Pictures Universe of Marvel Characters.
En die serie gaat Silk heten en deze moet op Amazon Prime Video gaan verschijnen. Silk zal het verhaal gaan laten zien van het personage Cindy Moon. Zij is in de comics door dezelfde spin gebeten als Peter Parker en ook zij weet uit te groeien tot een superheld.

Silk wordt anders dan de comics
Via The Illuminerdi komen we erachter dat de serie anders wordt dan de comics. In de serie zal Cindy in het buitenland onderzoek hebben gedaan en als ze terugkeert blijkt haar familie verdwenen.

Ze heeft echter ook te dealen met haar overontwikkelde gevoel van empathie dat ervoor zorgt dat ze erg veel aantrekt van de emoties van mensen om haar heen.

Koreaans-Amerikaanse actrice
Sony zoekt nu naar een Koreaans-Amerikaanse actrice van tussen de 19 en 29 jaar oud. Het eerste seizoen zou uit acht afleveringen moeten gaan bestaan en de opnames zouden eind dit jaar moeten starten.

Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: Silk, Sony, Marvel, Cindy Moon

Populair nieuws