'Lucifer' seizoen 6 is een liefdesbrief aan de serie

De showrunners noemen het zesde en laatste seizoen van Lucifer een heuse liefdesbrief.

Jim Pedd, 30-05-2021 12:33

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Nu het tweede deel van het vijfde seizoen van Lucifer te streamen is op Netflix, kunnen we voorzichtig vooruit kijken naar het zesde en laatste seizoen. Volgens de showrunners van de serie wordt dat echt een liefdesbrief aan de serie.
Lucifer verscheen in 2016 op televisiezender FOX. Maar na drie seizoenen nam men al afscheid en werd de serie verplaatst naar Netflix. Dat pikte de show op voor nog eens twee seizoenen en besloot later de contracten met de cast en crew te vernieuwen voor een zesde reeks.

Liefdesbrief aan Lucifer
Showrunners Joe Henderson en Ildy Modrovich noemen het zesde seizoen een heuse liefdesbrief aan de serie. Het vijfde seizoen zit vol actie en is grootschalig en het zesde doet het net iets rustiger aan.

"Ik kan je zeggen dat seizoen 5 ons bombastische seizoen is. Seizoen 6 is onze liefdesbrief aan de serie. En de landing is goed; ik geloof dat echt", vertelt Henderson.

Modrovich noemde het zesde seizoen ook "emotioneel" en "bitterzoet". Het vijfde seizoen bracht een keihard gevecht tussen de tweelingbroers Lucifer en Michael in beeld en het zesde zal het verhaal van hen afronden.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Lucifer, Ildy Modrovich, Joe Henderson, Netflix, Seizoen 6, Tom Ellis

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader