'Space Force' keert snel weer terug op Netflix

'Space Force' keert snel weer terug op Netflix

De opnames van het tweede seizoen van de peperdure komedie Space Force zijn begonnen.

Jim Pedd, 30 mei 2021 om 16:04

General Naird (Steve Carrell) en zijn crew staan op het punt om weer naar de maan te gaan. De opnames van het tweede seizoen van de serie Space Force zijn nu officieel van start gegaan in Canada.
De cast van het ensemble is wederom terug, en wordt gevormd door onder meer Ben Schwartz, Tawne Newsome, Diana Silvers, Jimmy O. Yang en Don Lake. Zij vierden allen op sociale media het begin van de opnames van het nieuwe seizoen.

Space Force
De serie Space Force werd vorig jaar november vernieuwd voor een tweede seizoen, ondanks dat de schrijvers zich in juli al verzameld hadden.

Space Force is bedacht door Steve Carrell en Greg Daniels. Het tweede seizoen laten zij zich vergezellen door Norm Hiscock, met wie Daniels eerder al eens samenwerkte. Hij is nu ook een van de showrunners van de serie gemaakt.

Hoewel de serie Space Force niet heel goed ontvangen werd door critici, is het een van de populairste seriedebuten van Netflix. De verwachting is dat dit tweede seizoen naast Carrell ook acteur John Malkovich weer te zien zal zijn.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Space Force, Netflix, Steve Carrell, Greg Daniels, John Malkovich

Populair nieuws