Disney+ voegt heel veel nieuwe series toe in juni: Check hier welke

Disney+ voegt heel veel nieuwe series toe in juni

We zetten vandaag de vele series op een rij die je in juni op Disney+ kan verwachten.

Jim Pedd, 30 mei 2021 om 17:55

Vandaag zetten we alle nieuwe series die je in de maand juni kunt verwachten op streamingdienst Disney+. Het wordt een drukke maand.
We kijken eerst naar de series die nieuwe afleveringen krijgen en duiken daarna in de series waarvan meteen een compleet seizoen online verschijnt.

Wekelijks nieuwe afleveringen
Wekelijks kan je van een boel series nieuwe afleveringen verwachten. Het gaat om de volgende producties: Star Wars: The Bad Batch (seizoen 1), Black-ish (seizoen 7), Love, Victor (seizoen 2), 9-1-1 (seizoen 4), 9-1-1: Lone Star (seizoen 2), Big Sky (seizoen 1), Marvels MODOK (seizoen 1), Rebel (seizoen 1), The Resident (seizoen 4) en War of the Worlds (seizoen 3). En natuurlijk is er Marvel-serie Loki die van start gaat.

VANAF 4 JUNI
Teacher's Pet (seizoen 1 en 2): Het slimme hondje Spot wil een echte jongen worden. Hij gaat met Leonard, zijn beste vriend en baasje, en hun moeder naar dr. Krank. Dat levert heel wat avonturen op.

My Name is Earl (seizoen 1-4): Een man die nooit geluk heeft, wint 100.000 dollar bij een loterij. Al snel besluit hij het geld in te zetten om de fouten uit zijn verleden recht te zetten.

VANAF 9 juni
Loki: In Loki van Marvel Studios vervolgt de listige schurk Loki zijn rol van de God van het Onehil in een nieuwe serie die zich afspeelt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame.

VANAF 11 juni
Car SOS (seizoen 7: Tim Shaw is een auto-enthousiasteling en TV-presentator. Samen met monteur Fuzz Townshend kijkt hij naar roestige klassiekers die gered moeten worden.

Zenimation (seizoen 2): Een geanimeerde soundscape-ervaring van korte film die een eerbetoon zijn aan toffe visuals van Walt Disney Animation Studios.

VANAF 18 juni
The Americans (seizoen 1-6): Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog, doen twee Russische geheim agenten zich voor als een doodnormaal Amerikaans echtpaar, compleet met een familie.

VANAF 25 juni
Narco Wars (seizoen 1): Verken de opportunistische smokkelnetwerken in Latijns-Amerika en leer de machtige en meedogenloze kartels die ze runnen kennen.

Air Crash Investigation (seizoen 10-18): Deze serie kijkt naar de grootste vliegtuigongelukken van de geschiedenis en wat er mis is gegaan.

Pride (seizoen 1): Een zesdelige documentaireserie die kijkt naar de strijd voor gelijke rechten voor de LHBTI-gemeenschap in Amerika.

Raising Hope (seizoen 2-4): Jimmy wordt een alleenstaande ouder, nadat haar moeder (met wie hij een one-night stand had) in de dodencel belandt.

Lees meer over: Disney Plus, Maandpreview, Streamingdienst

Populair nieuws