'Fear the Walking Dead' brengt reünie waar al 40 jaar aan gewerkt wordt

Fear the Walking Dead brengt bijzondere reünie

Het zesde seizoen van Fear the Walking Dead brengt iets moois naar ons.

Jim Pedd, 29 mei 2021 om 13:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fear the Walking Dead-makers Andrew Chambliss en Ian Goldberg zeggen dat de op een na laatste aflevering van het zesde seizoen van de serie een reünie brengt waar al veertig jaar op gewacht wordt.
We zagen in aflevering 13 dat John Dorie Sr. vier decennia eerder de moordpartijen van Theodore 'Teddy' Maddox tot een einde wist te brengen. De moordenaar werd door hem opgepakt en vervolgens veroordeeld voor een levenslange gevangenisstraf. Dankzij de zombie-apocalypse wist Teddy te ontkomen.

Veertig jaar in de maak
"We zullen een reünie zien tussen twee personages die al 40 jaar in de maak is," vertelde Goldberg tegenover Entertainment Weekly in een preview op de aflevering van 6 juni.

Chambliss: "een groot deel van deze aflevering brengen we op misschien wel een van de coolste sets die ontworpen zijn door onze production designer, Bernardo Trujillo."

Dat zal zich in een door Walkers gevulde onderzeeboot afspelen, waar Teddy en volgers Riley en Dakota hopen een "nieuw begin" te forceren. Tenzij Morgan Jones en de crew hen kunnen weerhouden van het opblazen van een kernbom. De aflevering draait dan ook hoe die strijd gevochten wordt.
Bron: EW

Lees meer over: Fear the Walking Dead, Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Keith Carradine, John Glover, AMC

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws