search
'The Flash'-trailer neemt alvast afscheid van Cisco
Series / Video/clip/featurette

'The Flash'-trailer neemt alvast afscheid van Cisco

Good-Bye Vibrations neemt straks afscheid van het personage Cisco in The Flash.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aflevering 12, Good-Bye Vibrations van het zevende seizoen van The Flash is straks het afscheid van Cisco Ramon (Carlos Valdes). Een trailer voor die aflevering laat zien wat ons te wachten staat.

Al sinds het eerste seizoen is Cisco een belangrijk en geliefd lid van Team Flash. Geregeld gingen er geruchten over zijn vertrek en die bleken vrijwel altijd onwaar. Tot nu want acteur Valdes stapt op. Niet voorgoed, want Cisco krijgt een nieuwe baan bij ARGUS en lijkt in die hoedanigheid te gaan verhuizen, weg uit Central City. Zo kan hij altijd later terugkeren als gastacteur.

Een trailer
Het afscheid van Cisco Ramon komt met rasse schreden naderbij en dus heeft The CW een trailer vrijgegeven voor de aflevering.

De beelden onthullen vooral dat het vertrek van Cisco een emotioneel vertrek zal worden. We horen Barry Allen vertellen dat er geen Flash zou zijn zonder hem (hij was er toen Barry uit zijn coma ontwaakte). En het wordt het einde van een era:



De aflevering heeft ook al een synopsis: Cisco en Kamila vertellen het team dat ze vertrekken uit Central City. Maar Barry, Iris en Caitlin hebben niet al te veel tijd om het nieuws te verwerken, want een nieuwe versie van de Rainbow Raider valt aan en het oorspronkelijke Team Flash moet nog eenmaal vechten om de stad te redden. In de tussentijd reflecteert Cisco op zijn tijd met Team Flash.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen