Superhelden serie 'The Flash' beschikbaar op Blu-ray en DVD

Superhelden serie 'The Flash' beschikbaar op DVD

Alle 6 de seizoenen van de supersnelle 'Flash' nu supersnel te binge-watchen

Emma Nota, 31 mei 2021 om 12:35

De Amerikaanse superhelden serie The Flash is binnenkort beschikbaar op Blu-ray en DVD! Alle 6 de seizoenen van de snelste man zijn nu supersnel te binge-watchen.
Niets is sneller dan Barry Allen, of wel? De tijd lijkt de snelste man op aarde in te halen. Terwijl een dreigende crisis de stad Central City nadert, moet Barry zijn team voorbereiden op een toekomst zonder hem. Ook verwerken Barry en zijn vrouw Iris West-Allen het verlies van hun dochter Nora, die ook een speedster was.

The Flash is ontwikkeld door Greg Berlanti, Andrew Kreisberg en Geoff Johns. De serie is gebaseerd op het personage van DC Comics.

De serie is een spin-off van de tv-serie Arrow, en speelt zich dan ook af in hetzelfde fictieve universum als die serie. Hier is ook te zien hoe Barry zijn superkrachten krijgt.

Bonusmateriaal
Op de DVD staat een exclusieve aflevering: Kiss Kiss Breach Breach Noir. Met commentaar van Executive Producer Eric Wallace. Verder staan er op: The Best of DC TV’s Comic Con Panels San Diego 2019, Deleted Scenes en een Gag Reel.

Het zesde seizoen van The Flash is vanaf 9 juni beschikbaar op Blu-ray en DVD. De boxset met alle seizoenen tot nu toe is vanaf dan ook beschikbaar op DVD.


Bron: DC Warner bros

Lees meer over: Tle Flash, DC

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws