Hailee Steinfeld over haar Marvel-debuut als Kate Bishop in 'Hawkeye'

Hailee Steinfeld over haar debuut in 'Hawkeye'

De vijfde Marvel-serie van dit jaar verschijnt eind 2021 en komt met nieuwe heldin.

Bram de Groot, 1 juni 2021 om 13:16

Dit jaar moeten er op Disney+ maar liefst vijf live action tv-series verschijnen in het Marvel Cinematic Universe. Binnenkort krijgen we Loki en na de animatieserie What If...? krijgen we Ms. Marvel en ook nog Hawkeye.
En in Hawkeye zien we niet alleen het vermoedelijke afscheid van Clint Barton (Jeremy Renner), maar ook de introductie van zijn opvolger Kate Bishop, die gespeeld gaat worden door Bumblebee-actrice Hailee Steinfeld.

Hailee Steinfeld over haar MCU-debuut
In gesprek met SFX Magazine liet de actrice weten de comics goed te hebben bestudeerd. "Ik heb de eigenschappen van Kate Bishop uit de strips onderzocht die we tot leven brengen in de show, en andere elementen van de strips," aldus de 24 jarige Steinfeld.

Ook sprak ze kort over hoe ze het Marvel Cinematic Universe waardeert als franchise. "Het is altijd spannend om te zien wat de filmmakers kiezen om over te nemen van wat we weten [uit de comics] en omzetten in wat het wordt," gaf Steinfeld.

De kans is groot dat Steinfeld ook in andere films en series verschijnt en het is niet ondenkbaar dat we haar uiteindelijk zien uitgroeien tot een lid van de Young Avengers.Bron: SFX

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Marvel, Disney

Populair nieuws