search
'Lucifer' wordt duurder dan ooit in het zesde seizoen
Series / Nieuws

'Lucifer' wordt duurder dan ooit in het zesde seizoen

Het zesde seizoen van Lucifer heeft de duurste aflevering van de serie ooit.

Afgelopen weekend zette Netflix de laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Lucifer online. In die acht afleveringen zagen we onder meer God arriveren, de vervreemde vader van Lucifer.

De serie onthulde vrij snel dat God graag wil stoppen met zijn werk. Hij wil graag dat een van zijn zoons het overneemt. Maar de boel zet een heel episch laatste seizoen op en daar hebben de showrunners het over.

Duister seizoen
Joe Henderson en Ildy Modrivich keken vooruit naar de laatste reeks afleveringen die op een later moment dit jaar van start zal gaan. Het blijkt dat het seizoen de duurste aflevering van het seizoen zal bevatten.

"En hoewel het verreweg het meest intieme seizoen is dat we hebben gemaakt, bevat het ook de duurste aflevering die we gedaan hebben. Dus er zit nog heel wat spektakel aan te komen," zei Henderson.

Toen hem gevraagd om meer informatie te delen, weigerde hij dat, om vervolgens te zeggen: "Als je denkt dat de finale van het vijfde seizoen al groot was, nou ja, die van het zesde seizoen heeft ons nog meer gekost. Wat dat betekent laat ik nog even in het midden."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen