search
BBC over geruchten vertrek Jenna Coleman bij 'Doctor Who'
Series / Nieuws

BBC over geruchten vertrek Jenna Coleman bij 'Doctor Who'

En de Mirror heeft ook wat te vertellen over die geruchten.

Net als andere jaren is er komende Kerst weer een speciale aflevering van Doctor Who te zien op de BBC. Deze special wordt echter overschaduwd door recente geruchten over het vertrek van Jenna Coleman uit de serie. Helemaal zeker of ze stopt is het nog niet, maar de geruchten blijven maar komen. En dus heeft de BBC gereageerd op de geruchten.


"Dit berust enkel op speculatie, dus we gaan hier niet op in. Kijkers zullen de Kerstaflevering moeten bekijken om het zeker te weten," schrijft de BBC in een reactie. Verder komt daar nog bij dat de (niet gigantisch betrouwbare) Mirror claimt dat de actrice heeft getekend voor in elk geval de eerste helft van het negende seizoen.

Hieronder nog de synopsis van de eerste Christmas special van Peter Capaldi's Doctor Who, The Last Christmas, waarin een speciale rol is weggelegd voor Nick Frost.

"De Doctor en Clara staan voor hun laatste Kerstmis. Als je gevangen zit op een basis op de Noordpool en angstaanjagende wezens je bedreigen, wie bel je dan? De Kerstman!"

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen