Nieuwe fantasyserie 'Sweet Tooth' binnenkort op Netflix

Fantasyserie 'Sweet Tooth' binnenkort op Netflix

Fans van fantasyseries hebben aan het begin van de maand alvast iets om naar uit te kijken...

Geoffrey Ketels, 1 juni 2021 om 10:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van fantasyseries opgelet! Netflix heeft bekend gemaakt wanneer de gloednieuwe reeks Sweet Tooth aan haar aanbod wordt toegevoegd.
Sweet Tooth vertelt het verhaal van Gus (gespeeld door Christian Convery). Gus is half mens, half hert. In de serie volgen we dit bijzondere joch op zijn avontuur doorheen een postapocalyptische wereld. Hij gaat niet alleen op avontuur uit, maar wel samen met zijn norse beschermer.

Comic
De serie is gebaseerd op de gelijknamige comic die op de wereld werd losgelaten door Jeff Lemire. Het was uiteindelijk de Amerikaanse regisseur en schrijver Jim Mickle die de comic heeft omgevormd tot een serie. Hij is ook aangesteld als één van de producers van de reeks samen met niemand minder dan... Robert Downey Jr.!

Ondanks het feit dat de reeks nog moet verschijnen op streamingdienst Netflix zijn de eerste reviews die zijn verschenen alvast lovend. Op moment van schrijven heeft de reeks op de gespecialiseerde website Rotten Tomatoes zelfs een score van 100 procent!

Ben jij ook benieuwd naar wat de serie Sweet Tooth allemaal voor jou in petto zal hebben? Je kan het ontdekken bij Netflix vanaf 4 juni 2021!


Lees meer over: Sweet Tooth, serie, series, Netflix

Populair nieuws