search
Nieuw seizoen voor deze hit van Netflix?
Series / Nieuws

Nieuw seizoen voor deze hit van Netflix?

Shadow and Bone zou stiekem al een tweede seizoen hebben gekregen van Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gerucht gaat dat Netflix op dit moment al werkt aan een tweede seizoen voor de serie Shadow and Bone. Dat seizoen was nog niet officiele aangekondigd en dat is ook op dit moment nog niet het geval.

Anonieme bronnen van de site Small Screen stellen dat Shadow and Bone een tweede seizoen krijgt. Achter de schermen zou hier al een tijdje aan gewerkt worden. De makers zouden toestemming hebben om aan nog eens drie seizoenen te werken, waarmee de serie dus nog een lange toekomst beschoren zou zijn.

Tweede seizoen
Vermoedelijk zal Netflix binnenkort officieel aankondigen dat Shadow and Bone een tweede seizoen krijgt. Helemaal duidelijk wanneer het zover komt is het natuurlijk nog niet, maar dat zal binnen een paar weken wel het geval zijn.

Shadow and Bone is een van de grootste hits van Netflix op dit moment. Zo bezien klinkt het ook niet gek dat men een tweede, derde en zelfs een vierde seizoen zou bestellen.

De hamvraag is wanneer Shadow and Bone opgenomen wordt. Mocht men snel van start kunnen gaan, zou het goed mogelijk kunnen zijn dat het tweede seizoen van de serie ergens halverwege 2022 te zien is.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen