search
'Interview with the Vampire' wordt heel anders dan de film
Series / Nieuws

'Interview with the Vampire' wordt heel anders dan de film

Na de film komt er nu een Interview with the Vampire tv-serie op AMC.

In 1994 verscheen de film Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles met grote namen als Tom Cruise, Brad Pitt, Antonio Banderas en Kirsten Dunst. De vampierfilm was een groot succes en nu komt er een tv-serie over het bekende verhaal.

Net als de film wordt de serie gebaseerd op het gelijknamige boek dat Anne Rice in 1973 schreef. Maar die serie zal zeker niet trouw zijn aan het boek, aangezien er enkele grote aanpassingen bekend zijn geworden.

Interview with the Vampire wordt anders
Volgens The Illuminerdi volgt de serie het personage Daniel Malloy, een bekroonde onderzoeksjournalist die een tweede kans grijpt om een van de belangrijkste verhalen uit zijn carrière te rapporteren. Daniel reist naar de andere kant van de wereld om de 146-jarige vampier Louis De Pointe Du Lac te interviewen.

Dit betekent dat dat de serie zich na het originele verhaal gaat afspelen. Volgens The Illuminerdi zou AMC op zoek zijn naar een acteur van 60/70 jaar om Daniel Malloy in te vullen. Christian Slater speelde dit personage nog in de film uit 1994.

Interview with the Vampire moet een serie van acht afleveringen worden van elk een uur. De opnames moeten nog dit jaar starten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen