'Ahsoka'-serie maakt serieuze vooruitgang

'Ahsoka'-serie maakt serieuze vooruitgang

Er wordt naar het schijnt gezocht naar een jonge versie van het personage voor de Ahsoka-serie.

Jim Pedd, 2 juni 2021 om 06:00

Dertien jaar al bestaat het personage Ahsoka Tano in de Star Wars-franchise. Afgelopen december kregen we voor het eerst een live-action versie van haar te zien, gespeeld door actrice Rosario Dawson.
Het personage was te zien in het tweede seizoen van The Mandalorian, in een aflevering die in essentie dienst deed als backdoor pilot voor een spin-off televisieserie. Die televisieserie lijkt nu wat serieuze vooruitgang te boeken.

Jonge Ahsoka
Daniel Richtman stelt op basis van zijn anonieme bronnen binnen Lucasfilm dat de filmstudio aan het zoeken is naar een jonge actrice die naast Dawson de rol van Ahsoka kan spelen. Richtman stelt dat men van plan is om in de serie ook een blik te geven op de oorsprong van Ahsoka.

Richtman specificeert niet waar men dan precies naar gaat kijken, maar haar jeugd is in elk geval redelijk goed bekend. We weten waar Ahsoka haar skills leerde en waar ze vandaan komt. Dat allemaal in live-action opnieuw laten zien lijkt wat overdreven, al kan men wel in sneltreinvaart hiernaar kijken.

Het gaat natuurlijk om een Richtman rumor, dus voorlopig nemen we het met een flinke korrel zout.
Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: Ahsoka, Disney Plus, Star Wars, Rosario Dawson

Populair nieuws