search

Ons nieuws van woensdag 2 juni 2021

Trailer 'The Gift' seizoen 3: 8 jaar na seizoen 2!
Series / Trailer

Trailer 'The Gift' seizoen 3: 8 jaar na seizoen 2!

De Turkse successerie komt deze maand terug naar Netflix met alweer seizoen 3.

Eind 2019 verscheen op Netflix de Turkse serie The Gift a.k.a. Atiye en nu is het alweer bijna tijd voor het derde seizoen. De streamingdienst heeft nu namelijk de trailer vrijgegeven voor het nieuwe seizoen waarin we 8 jaar verder zijn dan het einde van seizoen 2.

De hoofdrol in de serie van schrijvers Jason George and Nuran Evren Åžit is voor actrice Beren Saat, die de afgelopen jaren te zien was in de Turkse series Magnificent Century: Kösem en Revenge. Andere rollen zijn er voor Mehmet Günsür, Metin Akdülger en Melisa Åženolsun.

The Gift: een ongewoon artefact
The Gift gaat over Atiye, een schilder, die naar Göbekli Tepe gaat na de ontdekking van een ongewoon artefact dat millennia begraven ligt en op mysterieuze wijze verbonden is met haar leven en levensonderhoud.

Hieronder zie je de trailer voor seizoen 3 dat op 17 juni aanstaande volledige op Netflix zal staan met opnieuw acht afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'WandaVision': Waarom zendt Wanda haar leven uit?
Series / Nieuws

'WandaVision': Waarom zendt Wanda haar leven uit?

Waarom doet Wanda dit precies? De maker van de serie legt het uit.

Het is een van de grootste raadsels van de serie WandaVision. We zien in eerste instantie hoe Wanda en Vision naar het stadje Westview verhuizen als getrouwd paar. Ze proberen te mengen met de andere dorpsbewoners, maar al snel blijkt er meer aan de hand.

De eerste paar afleveringen volgen het dagelijks leven van het tweetal en laten zien dat niets normaal is. Ze wonen in een soort zakdimensie vanuit waar Wanda haar avonturen uitzendt als sitcoms. Dat werd nooit uitgelegd door de serie.

Waarom uitzenden?
Schrijfster Jac Schaeffer heeft twee redenen waarom Wanda haar leven als het ware uitzond. Allereerst geeft het haar een gevoel van controle omdat ze kan beheersen wat er in haar geïdealiseerde leventje gebeurt. Ten tweede is het een roep om hulp bij haar rouw.

"Voor mij zendt Wanda om twee redenen uit. Allereerst is ze de curator van haar eigen ervaring. Ze bouwt een volledig beeld van haar ideale wereld. Dus ze edit te boel, voegt muziek en reclames toe en maakt een compleet beeld van haar perfecte leven. En op de tweede plaats zoekt ze denk ik naar een getuige. Het is een roep om hulp. Het is een poging om naar buiten te treden. De uitzending stopt zodra de hex uitbreidt aan het einde van aflevering zeven. Dat is omdat ze klaar is met de buitenwereld."

De serie is nu in z'n geheel op Disney+ te streamen en telt negen afleveringen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk reageert Sean Bean op het einde van 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Eindelijk reageert Sean Bean op het einde van 'Game of Thrones'

Voor het eerst reageert Bean op het einde van Game of Thrones, hij zag de finale lange tijd niet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sean Bean gaf recent zijn reactie op de finale van Game of Thrones. De acteur speelde de rol van Lord Eddard Stark in de HBO-verfilming van de boekenreeks A Song of Ice and Fire van schrijver George R.R. Martin en keek de finale nog niet eerder.

Ned ontdekte dat de kinderen van Cersei Lannister illegitiem waren en werd het slachtoffer van een samenzwering waardoor hij in aflevering 9, Baelor, onthoofd werd. Dat bleek niet alleen een grote twist, maar ook het incident dat leidde tot de War of the Five Kings, waardoor de serie eigenlijk volop van start ging.

Eerste reactie
De acteur reageerde voor het eerst op de seriefinale; hij bleek heel lang niet gekeken te hebben naar de finale. Toen hem gevraagd werd wat hij ervan vond, vertelde hij gestopt te zijn met kijken toen zijn personage om het leven kwam. "Wat is er gebeurd?"

Vanaf dat punt maakte de interviewer zich zorgen over spoilers, maar Bean vond het best om door te praten. "Ik zal het wel weer vergeten zijn als ik ooit verder kijk". Waarna de interviewer het einde onthulde, waaronder dat Bran Stark koning werd en Sansa de Queen of the North. "Dus bleef Winterfell onafhankelijk? Goed voor hen", aldus Bean.

Waar de meeste fans negatief reageerden op het idee dat Bran koning werd, vond Bean het duidelijk een prima idee. Opvallend is wel dat hij de serie niet gevolgd heeft na het eerste seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-actrice heeft grote rol in misdaadserie 'The Staircase'
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-actrice heeft grote rol in misdaadserie 'The Staircase'

Ze zal te zien zijn naast de eerder aangekondigde hoofdrolspelers Colin Firth en Toni Collette.

Game of Thrones-alumnus Sophie Turner is de nieuwste toevoeging aan de cast van HBO Max-miniserie The Staircase, waarin het waargebeurde verhaal van Michael Peterson onder de loep wordt genomen.

Turner speelt in de serie de rol van Margaret Ratliff, een van Petersons geadopteerde dochters. Ze zal te zien zijn naast de eerder aangekondigde Colin Firth, Toni Collette, Juliette Binoche, Rosemarie DeWitt en Parker Posey in de acht-delige dramaserie.

Een mysterieuze zaak
The Staircase is gebaseerd op de gelijknamige docuserie van Jean-Xavier de Lestrade (te streamen via Netflix) en onderzekt het leven van Michael Peterson (Firth), zijn gezin in North Carolina en de verdachte dood van zijn vrouw Kathleen Peterson (Collette). Peterson werd in 2001 gearresteerd voor de moord nadat zijn vrouw om het leven kwam na van een trap in hun huis te zijn gevallen. Volgens het autopsie-rapport zou ze echter zijn overleden aan meerdere verwondingen, waaronder een klap op haar hoofd met een bot voorwerp.

DeWitt speelt de rol van Candace Zamperini, Kathleen Petersons zus en Posey speelt Freda Black, de aanklager in de zaak rondom Peterson. Het personage van Binoche wordt nog geheimgehouden.

Antonio Campos (The Devil All the Time, The Sinner) schrijft en regisseert The Staircase. Tevens is hij showrunner samen met Maggie Cohn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is dit dé 'Stranger Things'-twist van dit seizoen?
Series / Featured

Is dit dé 'Stranger Things'-twist van dit seizoen?

De grote twist van Netflix-serie Stranger Things zou zomaar al uitgevogeld kunnen zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ondanks dat de release van het vierde seizoen van Netflix-serie Stranger Things erg lang op zich laat wachten, bouwt zich toch een soort hype op. Mensen lijken er intussen al van overtuigd te zijn dat ze weten wat de grote twist zal zijn van het nieuwe seizoen.

Afgelopen mei gaf Netflix een aantal teasers voor het vierde seizoen van Stranger Things vrij. Op basis daarvan denken fans dat ze weten waar de serie een twist heeft.

Een grote twist
Een van de clips die Netflix vrij gaf draait om een groep kinderen met kaalgeschoren hoofdjes, die heel erg op Eleven lijken, de jonge Eleven welteverstaan. De kinderen spelen in een testfaciliteit die doet denken aan de faciliteit waar Eleven ooit zat en de kids worden begroet door Dr. Brenner.

Hij is de kwaadaardige wetenschapper achter de onethische medische experimenten in Stranger Things. Iedereen behalve Eleven begroet hem; zij bleef in haar kamer en zou mogelijk op dat moment in opstand kunnen komen. Op basis van die video denken fans dat de kinderen de slechteriken van het nieuwe seizoen zouden kunnen zijn.

Een aantal testsubjecten van Dr. Brenner zijn ontsnapt, waaronder Eleven en Kali. Wat nou als deze kinderen hen gaan vangen, zodat Brenner zijn onderzoeken voort kan zetten? Het is nog best een interessante theorie, ook omdat de kinderen ontsnapt lijken te zijn (een andere teaser laat de HNL Control Room zien, met CCTV-schermen die bloederige kamers laten zien waar de kinderen uit ontsnapt kunnen zijn).

Het nieuwe seizoen is volgend jaar te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+-serie 'WandaVision' had een ander einde
Series / Nieuws

Disney+-serie 'WandaVision' had een ander einde

Het einde van de serie WandaVision had eigenlijk een rol voor Doctor Strange.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Voordat de serie WandaVision op Disney+ debuteerde, hoorden we dat acteur Benedict Cumberbatch een cameo zou hebben als Doctor Strange in de finale van de serie. Toen dat niet gebeurde, waren fans teleurgesteld.

Tijdens een uitgebreid interview met de Rolling Stone vertelde schrijver Jac Schaeffer over dit alternatieve einde. "Het plan was, toen ik aan boord kwam, dat er een soort overdracht zou zijn aan het einde van de serie. Het aandeel van Doctor Strange was beperkt tot een korte cameo," bevestigde ze.

Een cameo
"In vroege versies van het scenario zag je hen samen min of meer richting de zonsondergang gaan. Dat voelde niet goed," ging ze verder.

"We wilden de autonomie en agency van Wanda tot vervulling brengen met dit verhaal. Dus het voelde een beetje alsof het eraan vastgeplakt werd. Bovendien was er nog een probleem: als Doctor Strange aan het einde verschijnt, waar is hij dan de hele tijd geweest? Ik vond het leuk om verschillende versies van hem te schrijven, het was ook echt leuk. Zo waren er versies waarin zijn voorbij de stadsgrenzen vliegt en hem tegenkomt, dat soort dingen."

Uiteindelijk besprak Schaeffer het met Kevin Feige, de baas van Marvel Studios. Beiden waren het erover eens dat het te veel weg zou nemen en af zou leiden van het verhaal van Wanda Maximoff. Niet getreurd verder: volgend jaar in maart kan je in de bioscoop naar Doctor Strange in the Multiverse of Madness.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sweet Tooth'-makers vrezen dat niemand gaat kijken
Series / Nieuws

'Sweet Tooth'-makers vrezen dat niemand gaat kijken

Het uitgangspunt van de nieuwe Netflix-serie Sweet Tooth zou slecht kunnen vallen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Sweet Tooth van Netflix gaat bijna van start. Deze speelt zich af in een wereld waarin een virus de samenleving in compleet verval heeft gedrukt. Precies daardoor zijn de makers bang voor de mening van de kijkers.

"Het was altijd het plan om de serie op deze manier te beginnen, want we namen dit in 2019 op; de pilot was ver voor het coronavirus toesloeg klaar," zegt showrunner Jim Mickle tegen ComicBook.com.

Niet kijken?
"Ik denk dat er altijd zorgen zijn dat mensen een klein deel van de serie overslaan en daardoor alles wat daarna missen. Want dit is echt de springplank voor een veel breder verhaal. Dus hoop dat ze alles goed kijken. In essentie ziet het begin er misschien uit als een horrorfilm, dat tegelijk voelt als een sprookje. Dus ja," aldus de showrunner.

Uitvoerend producent Beth Schwartz hoopt ook vooral dat mensen blijven hangen "tot ze de hybride baby's zien. Dan weten ze dat dit een heel ander type serie is."

Mensen die zich zorgen maken over de manier waarop de serie begint en kijkt naar hoe een virus de wereld stuk maakt, kunnen de serie met een gerust hart kijken. Het is namelijk echt het coming-of-age verhaal van een jong hert-jochie hybride dat zijn plek in de wereld zoekt.

Vanaf 4 juni op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Outlander' onthult eindelijk zijn nieuwe seizoen!
Series / Foto's

'Outlander' onthult eindelijk zijn nieuwe seizoen!

De serie Outlander toont onder meer Jamie, Claire en meer van het zesde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zesde seizoen van Outlander heeft eindelijk een tip van de sluier opgelicht. De serie zet het verhaal van protagonisten Claire en Jamie voort en laat al een tijdje wachten op zijn nieuwe seizoen.

De serie speelt zich zowel af tijdens de tweede helft van de twintigste eeuw, als het achttiende eeuwse Schotland. Centraal staan de gevaarlijke tijdreizen van Claire Randall / Fraser, die een bijzondere relatie krijgt met de Schot Jamie Fraser uit de achttiende eeuw.

Eerste blik op seizoen 6
De opnames van het zesde seizoen zijn nu eindelijk klaar. Die reeks is gebaseerd op het zesde boek uit de franchise, A Breath of Snow and Ashes en laat zien hoe Claire en Jamie een leven proberen op te bouwen in North Carolina in de dagen voor de Amerikaanse Revolutie.

Het nieuwe seizoen moet begin 2022 uitkomen. Hier kan je de eerste foto's bekijken:



Een synopsis is er ook al. "Seizoen 6 verkent wat er gebeurt als er een gebrek aan harmonie is en er verdeeldheid heerst onder de inwoners van het thuis dat je opgebouwd hebt. Als je een outsider, of zogezegd een 'outlander' wordt, gemarginaliseerd en verworpen in je eigen thuis."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 series die je nu gewoon op Netflix moet kijken
Series / Featured

3 series die je nu gewoon op Netflix moet kijken

Opvallende miniseries op Netflix die je eigenlijk aan gezien zou moeten hebben.

Hieronder tips voor drie miniseries die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

The Stranger | Bing nu! | 2020

Als een onbekende een schokkende bewering doet over zijn vrouw, gaat familieman Adam Price wanhopig op zoek naar de waarheid. Hij raakt verwikkeld in een mysterie. Met onder meer Richard Armitage, Siobhan Finneran, Jennifer Saunders, Shaun Dooley, Paul Kaye en Dervla Kirwan.



The English Game | Bing nu! | 2020

Twee 19e-eeuwse voetballers uit verschillende sociale klassen kampen met professionele en persoonlijke onrust om het spel - en Engeland - voor altijd te veranderen. Er zijn rollen voor Edward Holcroft, Kevin Guthrie, Charlotte Hope, Niamh Walsh, Craig Parkinson en James Harkness.



Unbelievable | Bing nu! | 2019

Een jonge vrouw wordt beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen en met Toni Collette, Merritt Wever, Kaitlyn Dever, Dale Dickey, Scott Lawrence en Danielle Macdonald.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zeven 'Game of Thrones'-verhaallijnen die de makers vergeten zijn
Series / Featured

Zeven 'Game of Thrones'-verhaallijnen die de makers vergeten zijn

De makers van Game of Thrones vergaten met de jaren een stuk of wat verhaallijnen.

De makers van Game of Thrones bouwden een enorme wereld op. Maar in Westeros zagen we ook wel eens wat verhalen opdoemen, die vervolgens compleet vergeten werden.

David Benioff en D.B. Weiss deden enorm hun best op de HBO-serie, en boekten groot succes. Pas tegen de laatste seizoenen van de serie liep het minder en met het achtste seizoen sloegen ze de plank echt mis. Toch waren er al wat momenten die we even vergeten waren.

Zeven vergeten verhaallijnen
De makers vergaten meerdere verhaallijnen, die opgebouwd werden en vervolgens min of meer vergeten tegen het einde. We zetten ze op een rij.

1. De Dothraki: Seizoenenlang hoorden we dat deze paardrijdende krijgers onverslaanbaar zouden zijn in Westeros. Maar ineens waren ze weg, toen de White Walkers aanvielen.

2. Maggy the Frog: Deze heks had een profetie voor Cersei die helemaal niet uitkwam. Maar waarom begonnen de makers dan een seizoen hiermee?

3. Dorne: Deze samenleving vlakbij Westeros leek echt briljant, vooral met Oberyn Martell. Maar zodra zijn hoofd ontplofte, was het gedaan en was half Dorne ineens dood tegen de tijd dat het zesde seizoen tot een einde kwam.

4. Nymeria en de Direwolves: Hiermee begon de serie, en als je aan House Stark denkt, denk je aan de Direwolves. Maar alle opbouw ten spijt; ze hadden bijna geen rol.

5. Quaithe, wie?: Dit personage uit Asshai had groot potentieel. Ze leek meer te weten over Daenerys en haar kansen, maar ineens was ze weg. Net zo snel als ze kwam trouwens.

6. Ian McShane: De opbouw was groot, het einde minder. Ian McShane had een mooie rol, maar werd al na 1 aflevering gedumpt.

7. De draken: De draken zouden het speelveld volledig veranderen in Westeros. Ze zouden makkelijk iedereen verslaan, maar al bij de eerste verkenningstocht ging er eentje dood, en later schoot een domme piraat met leren broek er nog eentje uit de lucht. Dat ging wel heel eenvoudig.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom is het laatste 'Lucifer'-seizoen zo kort?
Series / Nieuws

Waarom is het laatste 'Lucifer'-seizoen zo kort?

De makers van Lucifer leggen uit waarom het zesde seizoen maar tien afleveringen krijgt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog maar tien afleveringen te gaan en dan valt het doek definitief voor de serie Lucifer. Tijdens een interview met Collider gaan de makers in op de reden waarom de serie zo'n kort afrondend seizoen krijgt.

Showrunners Joe Henderson en Ildy Modrovich dachten lang dat het vijfde seizoen het laatste zou zijn. Tot Netflix ineens besloot een zesde seizoen te geven, precies toen de twee de finale schreven. En dus besloten ze het seizoen te laten eindigen in de vijfde akte van de oorspronkelijke seriefinale.

Goede cliffhanger
"We besloten dat dit een goede cliffhanger zou zijn," aldus Modrovich. De laatste akte werd de basis voor het zesde seizoen. Maar, zo legt Henderson uit: "alleen zo ernaar kijken is verkeerd, want we kwamen erachter dat er nog veel meer verhalen zijn om te vertellen."

Toen ze de kans kregen om een zesde seizoen te maken, bleek dus dat er nog veel meer verhalen waren om te vertellen. "De personages zeiden echt dat ze nog meer te vertellen hadden, nog een reis hadden om op te vertrekken."

En dat doen ze dus. In tien afleveringen want: "dat voelde als precies het goede aantal dat ons enerzijds een beetje liet spelen, maar ook verzekerde dat de landing goed zou zijn."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'New Amsterdam'-makers over deze onverwachte ontwikkeling
Series / Nieuws

'New Amsterdam'-makers over deze onverwachte ontwikkeling

In New Amsterdam hebben Lauren Bloom en Leyla ineens een relatie. Top! Maar hoe zit het?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de medische dramaserie New Amsterdam hebben Lauren Bloom en haar liefde Leyla eindelijk een serieuze relatie. Mooi, maar het is een spannende wending voor Bloom.

"Ik denk niet dat Leyla de eerste vrouw is waar Bloom mee geweest is," zegt showrunner David Schulner tegen TVLine. "Maar ik denk wel dat Leyla de eerste vrouw is met wie Bloom een relatie heeft gehad."

Nieuwe wendingen
Daarmee neemt New Amsterdam een nieuwe wending. De romance kwam voort uit een idee van de nieuwe schrijver Shanthi Sekaran, die "heel wat ideeën had vanuit het perspectief van een fan waar wij gewoon nooit eerder aan gedacht hadden", legt Schulner uit.

"Ze pitchte het verhaal met Leyla vanaf haar eerste dag: 'Bloom vindt een dokter met wie ze clasht, komt erachter dat ze dakloos is en stopt haar in een kast in New Amsterdam. Uiteindelijk ontdekken ze haar en moet ze samenwonen met Bloom en krijgen ze een relatie'. Ze kwam daarmee op haar eerste dag en ik vond het echt geweldig."

De komende tijd zullen we zien hoe zich dit verder ontwikkelt in de immens populaire serie New Amsterdam.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Check hier de eerste beelden van 'The Patrick Star Show'
Series / Trailer

Check hier de eerste beelden van 'The Patrick Star Show'

De serie The Patrick Star Show is een spin-off van SpongeBob van Nickelodeon.

Nickelodeon heeft de eerste trailer vrijgegeven voor SpongeBob spin-off The Patrick Star Show. Die serie laat zien hoe ieders favoriete zeester zijn eigen talkshow krijgt.

SpongeBob debuteerde in 1999 en telt inmiddels dertien seizoenen. Ook was er een toneelstuk gebaseerd op de serie en een drietal bioscoopfilms. Nu breidt Nickelodeon de franchise flink uit, onder meer met prequelserie Kamp Koral: SpongeBob's Under Years en de serie The Patrick Star Show.

Eerste trailer
Vandaag hebben we precies van die serie de eerste beelden gekregen. The Patrick Star Show belooft een heerlijk maffe animatieserie te worden die in de wereld van de gestoorde zeester duikt.

De eerste beelden laten vooral zien hoeveel chaos we mogen verwachten in The Patrick Star Show. Check hieronder de trailer:



De serie The Patrick Star Show is ontwikkeld door Claudia Spinelli en staat nog voor een grote uitdaging. Hoe zorg je namelijk dat Patrick een beetje 'gegrond' blijft? In SpongeBob werkt hij goed omdat SpongeBob naast hem staat en ze elkaar mooi aanvullen.

The Patrick Star Show gaat in juli van start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter' repareert deze fout uit seizoen 8
Series / Nieuws

'Dexter' repareert deze fout uit seizoen 8

Dat Dexter een nieuwe identiteit heeft lijkt zomaar eens een reparatie van een fout te zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste teaser voor de reboot van Dexter liet de nieuwe identiteit van hoofdpersoon Dexter Morgan zien. Ook hint deze teaser in het geheim naar een oplossing voor een fout uit het achtste seizoen.

In het achtste seizoen van de serie vond Dexter waardering voor zijn werk bij de lokale tiener Zach Hamilton. Hij bleek eenzelfde behoefte te hebben om te moorden, maar had geen mentor die hem kon inperken. Dexter besloot hem eerst te trainen, maar helaas viel Zach uiteindelijk als slachtoffer bij seriemoordenaar The Brain Surgeon.

Fouten van Dexter rechtzetten
Dexter probeerde natuurlijk iets goeds te doen voor Zach, maar maakte een fout die zijn leven kostte. Gezien de trailer lijkt hij dit te repareren.

In de trailer leren we dat Dexter Morgan tegenwoordig Jimmy Lindsay heet. Terwijl hij langs een groep tieners op straat loopt, begroeten zij hem net zo hartelijk als de andere mensen van de stad. Ze noemen hem 'Mr. Lindsay' en hij reageert met hun voornamen.

De implicatie hiervan? Dat ieders favoriete seriemoordenaar zomaar eens een bekende docent in de stad zou kunnen zijn. Wellicht dat hij dus terug probeert te komen op eerdere vergissingen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelhorror 'Hellraiser' krijgt een serie
Series / Nieuws

Gruwelhorror 'Hellraiser' krijgt een serie

En we weten nu ook al het een en ander van de nieuwe serie die gemaakt wordt over Hellraiser.

De klassieke horrorfranchise Hellraiser wordt weer verfilmd. Ditmaal als televisieserie, die straks in de oorsprong van Pinhead moet duiken.

The Illuminerdi weet te melden dat HBO Max van plan is om de Hellraiser-serie een heel nieuw jasje te geven. Waar we tot nu toe een mannelijke Pinhead zagen, gooit men dat uitgangspunt overboord voor de serie. Ditmaal krijgen we een vrouwelijke Pinhead. Ook heeft men al een actrice voor deze rol op het oog.

Hellraiser-serie
Het gerucht gaat dat men zoekt naar een Elizabeth Debicki-achtige actrice. Het is dus niet per se zo dat zij deze rol krijgt, maar men kijkt dus naar dit soort actrice. Dat laat meteen zien hoe anders de makers het willen aanpakken met de Hellraiser-serie.

Daarmee krijgt de franchise die alweer enige decennia meegaat dus ook een heel andere wending en een heel nieuw jasje. Een intrigerende ontwikkeling om te volgen, vooral om te zien wie straks de illustere eer krijgt om de hoofdrol te spelen.

Hellraiser heeft nog geen releasedatum van HBO Max gekregen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ahsoka'-serie maakt serieuze vooruitgang
Series / Nieuws

'Ahsoka'-serie maakt serieuze vooruitgang

Er wordt naar het schijnt gezocht naar een jonge versie van het personage voor de Ahsoka-serie.

Dertien jaar al bestaat het personage Ahsoka Tano in de Star Wars-franchise. Afgelopen december kregen we voor het eerst een live-action versie van haar te zien, gespeeld door actrice Rosario Dawson.

Het personage was te zien in het tweede seizoen van The Mandalorian, in een aflevering die in essentie dienst deed als backdoor pilot voor een spin-off televisieserie. Die televisieserie lijkt nu wat serieuze vooruitgang te boeken.

Jonge Ahsoka
Daniel Richtman stelt op basis van zijn anonieme bronnen binnen Lucasfilm dat de filmstudio aan het zoeken is naar een jonge actrice die naast Dawson de rol van Ahsoka kan spelen. Richtman stelt dat men van plan is om in de serie ook een blik te geven op de oorsprong van Ahsoka.

Richtman specificeert niet waar men dan precies naar gaat kijken, maar haar jeugd is in elk geval redelijk goed bekend. We weten waar Ahsoka haar skills leerde en waar ze vandaan komt. Dat allemaal in live-action opnieuw laten zien lijkt wat overdreven, al kan men wel in sneltreinvaart hiernaar kijken.

Het gaat natuurlijk om een Richtman rumor, dus voorlopig nemen we het met een flinke korrel zout.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.