Omschrijvingen voor belangrijke castleden 'Asokha' gelekt

Omschrijvingen voor belangrijke castleden 'Asokha'

Eerder verscheen al het eerste plot van de serie, nu lekken er ook een aantal karakterschetsen. Hoe serieus moeten we dit nemen?

Niels van Arkel, 9 april 2021 om 17:04

Nadat we al eerder een eerste hint kregen van het plot van de nieuwe Disney+ spin-off serie Ahsoka, nu zijn er ook karakterschetsen van twee belangrijke personages. We zetten ze op een rij.
Boka is een natuurlijke leider, onafhankelijk en sterk van geest. De acteur moet 20 tot 35 jaar oud zijn en moet een Midden-Oosterlijk, Afrikaans of Caribisch uiterlijk hebben.

Morai is een onbetrouwbare en drukke man, die tegelijkertijd duistere en complexe kantjes heeft. Een etniciteit is niet gespecificeerd, maar een leeftijd wel: 40 tot 60 jaar.

Richtman Rumours
Uiteraard is er een kanttekening: zowel de plot beschrijving als deze karakterschetsen zijn de wereld in gebracht door "scooper" Daniel Richtman. Hoe serieus we het dus moeten nemen, is nog altijd de vraag. Maar toch: het kan kloppen.

Thrawne
Uit de plot beschrijving die eerder naar buiten kwam, blijkt dat Grand Admiral Thrawn en Ezra Bridger (beide te zien in onder meer Star Wars: Rebels) te zien zullen zijn in de film.


Bron: The DisInsider

Lees meer over: Star Wars, Ahsoka, Ezra Bridger, Thrawn, Disney, Disney Plus

Populair nieuws