'Dexter' repareert deze fout uit seizoen 8

'Dexter' repareert deze fout uit seizoen 8

Dat Dexter een nieuwe identiteit heeft lijkt zomaar eens een reparatie van een fout te zijn.

Jim Pedd, 2 juni 2021 om 07:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De nieuwste teaser voor de reboot van Dexter liet de nieuwe identiteit van hoofdpersoon Dexter Morgan zien. Ook hint deze teaser in het geheim naar een oplossing voor een fout uit het achtste seizoen.
In het achtste seizoen van de serie vond Dexter waardering voor zijn werk bij de lokale tiener Zach Hamilton. Hij bleek eenzelfde behoefte te hebben om te moorden, maar had geen mentor die hem kon inperken. Dexter besloot hem eerst te trainen, maar helaas viel Zach uiteindelijk als slachtoffer bij seriemoordenaar The Brain Surgeon.

Fouten van Dexter rechtzetten
Dexter probeerde natuurlijk iets goeds te doen voor Zach, maar maakte een fout die zijn leven kostte. Gezien de trailer lijkt hij dit te repareren.

In de trailer leren we dat Dexter Morgan tegenwoordig Jimmy Lindsay heet. Terwijl hij langs een groep tieners op straat loopt, begroeten zij hem net zo hartelijk als de andere mensen van de stad. Ze noemen hem 'Mr. Lindsay' en hij reageert met hun voornamen.

De implicatie hiervan? Dat ieders favoriete seriemoordenaar zomaar eens een bekende docent in de stad zou kunnen zijn. Wellicht dat hij dus terug probeert te komen op eerdere vergissingen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Dexter, Michael C Hall, Showtime, Serie, Revival

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws