search
'Dexter' krijgt een nieuwe naam en baan
Series / Video/clip/featurette

'Dexter' krijgt een nieuwe naam en baan

De serie Dexter gaat het helemaal anders doen met zijn negende seizoen.

Dexter Morgan (Michael C. Hall) is dood. Omdat de moordenaar zijn eigen dood in scène zette in de finale van Dexter, moet hij nu wel een nieuwe identiteit hebben voor het negende seizoen van de serie.

Dat negende seizoen zal later dit jaar van start gaan op televisiezender Showtime. En nu leren we dat Dexter een nieuwe naam heeft. Dat wordt door Showtime onthuld in een nieuwe teaser.

Jim Lindsay
Je kan ervan uit gaan dat Dexter Morgan een nieuwe naam krijgt. Die is namelijk onthuld. Hij blijkt Jim Lindsay te heten. En waar hij ooit specialist was in het analyseren van bloedspetters, is hij nu een verkoopmedewerker in Fred's Fish & Game.Showtime onthulde eerder dat het negende seizoen van Dexter later dit jaar van start zal gaan. De opnames vinden al enige maanden plaats, dus gek is het niet.

Dexter krijgt nog eens tien afleveringen om de serie tot een passend einde te brengen. Althans, het negende seizoen moet goedmaken wat fout ging in de oorspronkelijke finale van de serie. Mogelijk komen daarna nog meer afleveringen uit.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen