search
Check hier de eerste beelden van 'The Patrick Star Show'
Series / Trailer

Check hier de eerste beelden van 'The Patrick Star Show'

De serie The Patrick Star Show is een spin-off van SpongeBob van Nickelodeon.

Nickelodeon heeft de eerste trailer vrijgegeven voor SpongeBob spin-off The Patrick Star Show. Die serie laat zien hoe ieders favoriete zeester zijn eigen talkshow krijgt.

SpongeBob debuteerde in 1999 en telt inmiddels dertien seizoenen. Ook was er een toneelstuk gebaseerd op de serie en een drietal bioscoopfilms. Nu breidt Nickelodeon de franchise flink uit, onder meer met prequelserie Kamp Koral: SpongeBob's Under Years en de serie The Patrick Star Show.

Eerste trailer
Vandaag hebben we precies van die serie de eerste beelden gekregen. The Patrick Star Show belooft een heerlijk maffe animatieserie te worden die in de wereld van de gestoorde zeester duikt.

De eerste beelden laten vooral zien hoeveel chaos we mogen verwachten in The Patrick Star Show. Check hieronder de trailer:De serie The Patrick Star Show is ontwikkeld door Claudia Spinelli en staat nog voor een grote uitdaging. Hoe zorg je namelijk dat Patrick een beetje 'gegrond' blijft? In SpongeBob werkt hij goed omdat SpongeBob naast hem staat en ze elkaar mooi aanvullen.

The Patrick Star Show gaat in juli van start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen