search
'Gotham' vanaf 17 januari te zien bij Veronica
Series / Nieuws

'Gotham' vanaf 17 januari te zien bij Veronica

Ook Arrow keert terug naar de zender.

Vanaf zaterdag 17 januari zendt de Nederlandse zender Veronica wekelijks de serie Gotham uit. De Batman prequel-serie ging dit jaar op 22 september in première op de Amerikaanse zender FOX. De eerste aflevering noteerde bijna 8,2 miljoen kijkers en nog steeds weet de goed ontvangen serie ruim zes miljoen kijkers te trekken.


Op dit moment zijn er tien afleveringen uitgezonden. Naast de belangrijkste personages James Gordon (Ben McKenzie) en Harvey Bullock (Donal Logue) zijn en zullen er ook Batman-villains te zien als Penguin, Riddler, Catwoman, Joker, Poison Ivy, Scarecrow, Hugo Strange, Two-Face, Mr. Freeze, en Victor Zsasz. Overigens niet zoals we ze kennen uit de films of de strips, maar veelal in een jongere variant. Uiteraard ontbreekt ook de jonge Bruce Wayne (David Mazouz) niet.

De eerste episode van Gotham, de pilotaflevering, is te zien op zaterdag 17 januari om 22.00 uur. Overigens maakte Veronica bekend dat ze na de eerste twee seizoenen het derde seizoen van Arrow gaan uitzenden, ook vanaf 17 januari.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen