search
'The Flash'-acteur voor het eerst over zijn vertrek
Series / Nieuws

'The Flash'-acteur voor het eerst over zijn vertrek

The Flash moet het straks zonder Carlos Valdes doen, die nu vertelt waarom.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder dit jaar hoorden fans van The Flash dat acteur Carlos Valdes op zou stappen bij de serie. Hij speelde al sinds het debuut van de serie de rol van Cisco Ramon in de serie en vertrekt met aflevering Good-Bye Vibrations.

In die serie zien we Cisco en zijn vriendin Kamila vertrekken. Zij vertrekken Team Flash dat ze Central City zullen verlaten. Cisco en OG Team Flash moeten in het kader van dit vertrek nog eenmaal samenwerken om een schurk te verslaan. Waarom gaat Valdes eigenlijk?

Tijd is voorbij
"Je stelt mij een zware vraag. Ik had het gevoel dat er een perfecte synergie was tussen de ontwikkelingen van Cisco en die van mij als persoon," vertelde Valdes.

"Eric Wallace heeft een nieuwe en buitengewone energie in de serie weten te brengen, eentje die het narratief weer nieuwe energie geeft, maar ook de dynamiek van ons als cast. Maar volgens mij had Cisco altijd iets van onzekerheid over zijn plek en zijn rol binnen het team in zich. Daarom nam hij het geneesmiddel en nam hij afstand van zijn krachten."

Daarom denkt Valdes dat het tijd is om door te gaan. "Voor mij ook. Toen nieuw bloed in onze serie kwam, hielp mij dat heel erg om een beslissing te maken. Ik realiseerde mij niet langer bang te zijn omdat de serie zo sterk is met een nieuw ensemble dat hem kan dragen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen