Netflix-abonnees zijn woedend op de streamingdienst

'Jupiter’s Legacy'-fans zijn woedend op Netflix

Lang niet iedereen is tevreden met Netflix door het cancellen van weer een nieuwe serie.

Jim Pedd, 4 juni 2021 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Deze week viel de hakbijl voor Jupiter’s Legacy. Netflix besloot na 1 seizoen al een punt achter de serie te zetten, maar kwam vervolgens wel met een spin-off die groen licht krijgt.
Binnen de eerste vier weken sinds de serie van start is gegaan op Netflix, stemden niet genoeg mensen erop af. Jupiter’s Legacy kreeg daarom geen tweede seizoen en Netflix besloot de cast los te laten van hun contract. Daarmee lijkt de kans verkeken op een tweede seizoen, hoe graag maker Mark Millar dat ook wil.

Einde Jupiter’s Legacy
Jupiter’s Legacy debuteerde op 7 mei op Netflix. Het eerste seizoen werd niet gigantisch goed ontvangen, en trok dus ook niet gigantisch veel kijkers.

En dus besloot Netflix er maar een punt achter te zetten, ondanks een gigantische cliffhanger aan het einde van het eerste seizoen. Hopelijk valt dat op de een of andere manier af te maken via de spin-off.

Hieronder doen we een greep uit de reacties op Netflix:Jupiter’s Legacy draait om 's werelds tweede generatie superhelden, die worstelt met vragen rond moraliteit en het overnemen van de functies van hun ouders.
Lees meer over: Jupiters Legacy, Mark Millar, Netflix, Josh Duhamel

Populair nieuws