Gerucht: 'Star Wars'-slechterik Darth Maul krijgt een serie op Disney+

Darth Maul krijgt mogelijk serie op Disney+

Het gerucht gaat dat Star Wars-schurk Darth Maul een eigen serie krijgt op Disney+.

Jim Pedd, 4 juni 2021 om 06:38

De film Solo: A Star Wars Story hintte naar een groots verhaal. Helemaal aan het einde van die film zagen we slechterik Darth Maul, die de leider van een groot misdaadsyndicaat bleek te zijn.
Maar helaas flopte de film aan de box office en werden de twee vervolgen die gepland werden gecancelled. Gelukkig schijnt Disney+ te overwegen om met een vervolg te komen in de vorm van een serie.

Darth Maul-serie maken
Geekosity stelt dat Lucasfilm een Darth Maul-serie ontwikkelt voor Disney+. De serie zou verbonden zijn aan die men in de maak heeft rond Lando Calrissian, waarin het verhaal van Darth Maul ook voortgezet wordt.

Het is natuurlijk de vraag hoe de serie straks vorm krijgt, als men ook daadwerkelijk de beslissing neemt om 'm te maken. Het gerucht gaat dat Ray Park terugkeert om de rol van Darth Maul te spelen. Ook lijkt het gemakkelijk om te gokken dat Sam Witwer de stem van Darth Maul weer inspreekt.

Maar dat zijn natuurlijk allemaal slechts geruchten. Wat men uiteindelijk beslist, als er een serie komt, is nog de vraag.
Bron: geekositymag

Lees meer over: Darth Maul, Star Wars, Disney Plus, Lucasfilm, Sam Witwer, Ray Park

Populair nieuws