Eindelijk eerste beelden van 'La Casa de Papel' seizoen 5: De oorlog begint!

Eindelijk eerste beelden van 'La Casa de Papel' s5

Het wordt duidelijk een gewelddadig laatste seizoen bij La Casa de Papel van Netflix.

Jim Pedd, 3 juni 2021 om 16:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft vandaag de eerste beelden van het laatste seizoen van La Casa de Papel vrijgegeven. De overval gaat door, een oorlog nadert en de leider van de bende is de controle helemaal kwijt. Het einde van de Spaanse Netflix Original serie, gemaakt door Álex Pina, komt steeds dichterbij.
Uit de eerste beelden blijkt duidelijk dat het chaos is, zowel binnen als buiten de Spaanse bank. El Professor is verrast nadat Sierra zijn schuilplaats heeft gevonden, en Lisboa bevindt zich nu veilig in de bank.

De oorlog begint
We zien op de eerste foto's hoe de bende zich van haar sterkste kant moet laten zien om te overleven. Niet alleen het aantal wapens groeit maar ook de angst en de wanhoop omdat ze voor het eerst geen plan hebben.

In dit vijfde deel hebben ze het wel behoorlijk zwaar. Ze zitten al meer dan honderd uur opgesloten in de Spaanse bank, zijn erin geslaagd Lisboa te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren.

Sierra heeft El Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.

Vanaf 3 september kan je volume 1 van deel 5 bekijken, vanaf 3 december volume 2. Dan is het helemaal gedaan met de serie. Hieronder de foto's:


Lees meer over: La Casa de Papel, Netflix, Seizoen 5, Alex Pina, Ursula Corbero, Alvoro Morte, Itziar Ituno

Populair nieuws