'Riverdale' seizoen 6 is het beste tot nu toe

'Riverdale' seizoen 6 is het beste tot nu toe

De serie Riverdale wordt beter dan ooit volgens maker Roberto Aguirre-Sacasa.

Jim Pedd, 4 juni 2021 om 07:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het is nog altijd wachten op het tweede deel van het vijfde seizoen van Riverdale. Dat zal in augustus te zien zijn. Maar Roberto Aguirre-Sacasa hint nu al naar wat er komen zal met het zesde seizoen.
De eerste vijf seizoenen volgden we Archie Andrews en zijn bende. Samen namen ze het op tegen moordenaars, cultussen, seriemoordenaars en de andere mysteries die het stadje Riverdale bleken te teisteren. Nu maakte de serie een flinke tijdsprong tussen het vierde en vijfde seizoen en is alles weer anders.

Zesde seizoen van Riverdale
Maker Roberto Aguirre-Sacasa vierde op Instagram dat de opnames van het tweede deel van het vijfde seizoen rond zijn. En helemaal aan het einde van dat bericht vierde Sacsa ook meteen wat er komen gaat met het zesde seizoen.

"Ik kijk echt enorm uit naar de volgende rits afleveringen. Ze behoren tot de beste afleveringen die we gemaakt hebben. En daarna, een pauze. En daarna..."

Vervolgens plaatste hij een rits emoji, waaronder het hoofd van een alien, een tornado, een brand en een trouwring. Duidelijk is dat het zesde seizoen ook een heleboel verschillende twists gaat tonen, waaronder mogelijk buitenaardse wezens!


Lees meer over: Riverdale, Robert Aguirre Sacasa, The CW

Populair nieuws