'Titans' gaat snel richting het einde

'Titans' gaat snel richting het einde

De finale van het derde seizoen van de serie Titans wordt op dit moment opgenomen.

Jim Pedd, 4 juni 2021 om 07:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

DC-serie Titans is later dit jaar met zijn derde seizoen te zien op streamingdienst HBO Max. De hype wordt nu al langzaamaan opgebouwd voor dat nieuwe seizoen.
Vandaag plaatste director of photography Boris Mojsovski een beeld van achter de schermen. Hij liet zien dat men begonnen is met de opnames van de finale, aflevering 13 van dit nieuwe seizoen. Dat maakt hij samen met regisseur Chad Lowe.

Derde seizoen Titans
Op zijn Instagram plaatste Mojsovki het beeld, dat je hieronder kan bekijken:We weten nog niet gigantisch veel over het aankomende derde seizoen van DC-serie Titans. Wel is duidelijk dat het team eindelijk pas echt bij elkaar zal komen, wat voor een groot deel te danken valt aan het harde werk van Dove.

Het nieuwe seizoen zal volgens de makers dan ook een stuk optimistischer zijn dan het vorige seizoen. De Titans zijn eindelijk bevrijd. "We hebben een personage dat Dove heet en zij wijst de juiste richting aan. Het zal hen een tijdje kosten om die koers te volgen, maar dat lukt wel," aldus showrunner Greg Walker.

Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen van Titans te zien is.
Lees meer over: Titans, HBO Max, HBO, Greg Walker

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws