'Game of Thrones'-ster Emilia Clarke over haar nieuwe serie 'Secret Invasion'

'Game of Thrones'-ster over nieuwe serie

Emilia Clarke speelde jarenlang Daenerys en voegt zich nu bij een nieuwe megafranchise: die van Marvel Studios.

Jim Pedd, 4 juni 2021 om 13:57

Emilia Clarke legt voor het eerst tijdens een interview uit waarom ze zich eigenlijk bij de cast van Marvel-serie Secret Invasion voegt. De serie debuteert straks op Disney+ en brengt Nick Fury en Talos the Skrull terug.
Eerder hoorden we al geruchten dat Marvel Studios een serie wilde maken over de voormalig SHIELD-directeur. De aanname was toen lange tijd dat het zou gaan om een serie in zijn jonge jaren. Maar nu krijgen we dus Secret Invasion, dat gewoon een voortzetting lijkt te zijn van het verhaal van Nick Fury.

Emilia Clarke
Een van de nieuwkomers in het MCU is actrice Emilia Clarke. Zij vertelde dat ze vooral onder de indruk is van wat Marvel Studios doet en dat dit als het goede moment voelde om zich bij de boel te voegen.

"Ik vind gewoon dat wat ze doen, zo opwindend en zo cool is, en zo op het randje, nou ja ze zijn een beetje het Apple van deze wereld," aldus Clarke.

"Om deel uit te mogen maken van die familie. Ik voel mij een beetje een van de coole kinderen op 't speelplein. Eerlijk gezegd zijn de mensen die dit maken ook degenen waardoor ik dit ga doen. Ieders hart en gevoel zit echt op de juiste plek hier."

Plotdetails voor de serie zijn schaars. In 2022 is deze te zien op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Secret Invasion, MCU, Marvel Studios, Emilia Clarke, Disney Plus

Populair nieuws