search
'Secret Invasion' krijgt een geinige werktitel
Series / Nieuws

'Secret Invasion' krijgt een geinige werktitel

De serie Secret Invasion gaat Jambalaya heten, naar de West-Afrikaanse cuisine.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel Studios is bijna klaar om te beginnen met de opnames van Secret Invasion. De serie heeft een werktitel gekregen. Gewoonlijk kan je aan de hand daarvan een en ander over een film of serie zeggen.

Goed, in het geval van Secret Invasion blijkt de werktitel Jambalaya te zijn. Dat is een populair type cuisine met West-Afrikaanse, Franse en Spaanse invloeden. In de Marvel-verhalen bestaat Secret Invasion uit verschillende personages en verhalen uit andere comics, dus wie weet ligt de werktitel in dit samenraapsel.

Secret Invasion-serie
De hoofdrollen in Secret Invasion zijn weggelegd voor Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn. Zij spelen de rollen die ze in het verleden ook speelden in de Marvel-films, namelijk die van Nick Fury en Talos.

De serie heeft verder nog rollen voor Olivia Colman, Emilia Clarke en Kingsley Ben Adir. Verder regisseren Thomas Bezucha en Alim Selim de serie voor Disney+.

Secret Invasion draait om de Skrulls die de Aarde proberen over te nemen. Daarvoor nemen ze plekken van mensen in. Het is nog niet helemaal duidelijk in dit specifieke geval hoe ze dat gaan doen, maar het zou best een interessant verhaal kunnen worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen