Geannuleerde Netflix-serie 'Jupiter's Legacy' blijkt wel zeer goed bekeken

Netflix-serie Jupiter's Legacy zeer goed bekeken

De serie Jupiter's Legacy werd geannuleerd, maar werd tegelijk dus wel prima bekeken.

Door onze nieuwsredactie, 4 juni 2021 15:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Jupiter's Legacy blijkt het helemaal niet zo slecht gedaan te hebben op Netflix. Ja, men besloot er een punt achter te zetten, en de castleden mogen nu andere projecten ondernemen en zijn los van hun contract.
The Hollywood Reporter weet bijzonder genoeg te melden dat er gemiddeld in de periode 3 tot 9 mei 696 minuten gekeken is naar de serie. Dat is meer dan bijvoorbeeld The Handmaid's Tale trok in diezelfde periode, waarmee Jupiter's Legacy dus eigenlijk gewoon een goed scorende serie is.

Peperdure serie
Netflix bleek maar liefst 200 miljoen dollar aan de serie uitgegeven te hebben en verlegt de focus van de franchise nu op Supercrooks, een spin-off die draait om superschurken die proberen een onmogelijke overval te plegen.

De serie deed het dus wel goed op Netflix, en scoorde beter dan series op Amazon Prime Video, Disney+, Hulu en andere streamingdiensten op dat moment.

Fans lijken ook niet heel blij te zijn met het annuleren van de serie Jupiter's Legacy op Netflix, maar gelukkig hebben ze nog andere Millarworld-projecten om naar uit te kijken.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Jupiters Legacy, Netflix, Mark MIllar, Millarworld, Josh Duhamel

Populair nieuws