search
Disney+-serie 'Secret Invasion' vindt 'True Detective'-actrice voor zijn eerste seizoen

Disney+-serie 'Secret Invasion' vindt 'True Detective'-actrice voor zijn eerste seizoen

Actrice Armen Ejogo is naar het schijnt gecast in de serie Secret Invasion van Disney+ en Marvel Studios.

Jim Pedd
Het gerucht gaat dat actrice Carmen Ejogo zich bij de cast van Marvel-serie Secret Invasion voegt. Zij zal daarmee deel uitmaken van een veel grotere cast, in een serie van Disney+ die nog heel bijzonder lijkt te worden.

Ejogo ken je wellicht van True Detective, waarin ze een van de hoofdrollen speelde. Disney+ voegt dus niet zomaar een naam toe aan de cast van Secret Invasion.

Secret Invasion-serie
Secret Invasion is sinds 2020 in de maak, met Kyle Bradstreet als schrijver en producent. Hij baseert zich op de comics van Brian Michael Bendis, waarin de Aarde overgenomen dreigt te worden door Skrulls.

Die groep vormveranderaars heeft gedurende een aantal jaren enkele van de grootste superhelden van de wereld overgenomen en doet zich als hen voor. De serie zal niet zo grootschalig worden als de comics, en doet het op een iets kleinere schaal.

Ejogo zou in vergevorderde onderhandelingen zijn voor een rol in de serie. Net als bij andere acteurs en actrices, houdt Marvel Studios geheim welke rol ze precies speelt. Het gerucht is dat ze een spion speelt, net als Nick Fury dat is.

De hoofdrol in de serie is voor Samuel L. Jackson, die Fury speelt. Naast hem schittert Ben Mendelsohn als Talos en zien we ook Olivia Colman, Emilia Clarke en Killian Scott. De opnames gaan naar het schijnt snel van start.Aanbevolen artikelen