'Loki' heeft mogelijk meerdere versies van het titelpersonage

Loki heeft meerdere versies?

De Marvel-serie Loki gaat bijna van start, dus de laatste teases komen nu binnen.

Jim Pedd, 5 juni 2021 om 10:48

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nog maar een paar nachtjes slapen en de serie Loki gaat van start op Disney+. Bedenker en maker Michael Waldron teaset nu dat er meerdere versies van het personage in de Marvel-serie zitten. Ook hint hij op andere leuke twists rond tijdreizen.
De serie Loki laat zien hoe het met de Marvel-schurk en halfbroer van Thor vergaat als hij na Avengers: Endgame ontsnapt. Heel lang lijkt hij niet te kunnen genieten van zijn vrijheid, want hij wordt opgepakt door de Time Variance Authority die hem meteen vast zet en bedreigt.

Loki-serie
Tijdens een interview met Vanity Fair, vertelde Waldron over de vele mogelijkheden die tijdreizen biedt. Het lijkt erop dat het mogelijk is dat meerdere versies van Loki te zien zullen zijn in de serie.

"Je kan je personages letterlijk een spiegel voorhouden," aldus Waldron. "Misschien kunnen ze wel andere versies van zichzelf tegenkomen, op verschillende momenten in hun leven. In het geval van Back to the Future's Marty McFly, kan hij meerdere versies van zijn ouders tegenkomen en dan begrijpt hij zichzelf beter. En welk wezen is chaotischer dan Loki? Wat moet je leren van een versie van jezelf?"

Nou, de kans lijkt dus groot dat Loki meerdere versies van zichzelf tegen zal komen. Komende woensdag is de serie te zien op Disney+.
Bron: Vanity Fair

Lees meer over: Disney Plus, Loki, Tom Hiddleston, Marvel Studios, MCU

Populair nieuws