'Jupiter's Legacy'-ster onthult details over het geschrapte tweede seizoen

Jupiter's Legacy-ster onthult details over s2

Hoe zou het met Jupiter's Legacy zijn vergaan als de serie wel door zou gaan?

Jim Pedd, 5 juni 2021 11:28

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het plan voor een tweede seizoen van Jupiter's Legacy werd geschrapt door Netflix. De serie krijgt wel een spin-off genaamd Supercrooks, die zich zal focussen op de schurken in de wereld van Jupiter's Legacy.
Millar hintte al dat een aantal personages te zien kunnen zijn in die spin-off serie, maar wie het zijn is nog niet duidelijk. Hopelijk worden wel wat van de verhaallijnen van het eerste seizoen opgepikt. Een daarvan zou zomaar eens het personage Raikou kunnen omvatten blijkt nu.

Spoilers onthuld
Actrice Anna Akana speelde de rol van Raikou en had een groot aandeel aan het einde. Zij werd op brute wijze vermoord door haar vader Brainwave, nadat ze erachter was gekomen dat hij een plan in werking had tegen Utopian.

Die informatie probeerde Raikou te gebruiken om hem te chanteren, maar ze moest die poging met de dood bekopen. Lijkt in elk geval, want Akana onthulde dat haar personage niet dood zou zijn.

"Ik ben er echt kapot van dat Jupiter's Legacy niet vernieuwd is voor een tweede seizoen. Ik denk dat het nu okay is om te verklappen dat Raikou niet dood is, en dat ze een geheugenpaleis gemaakt had, een beetje zoals Walter, om hem ervan te overtuigen dat ze geen bedreiging meer was. Maar voor nu - RIP Raikou & team!"


Lees meer over: Jupiters Legacy, Netflix, Anna Akana, Mark Millar, Millarworld, Supercrooks

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws