search
'Jupiter's Legacy'-ster onthult details over het geschrapte tweede seizoen
Series / Nieuws

'Jupiter's Legacy'-ster onthult details over het geschrapte tweede seizoen

Hoe zou het met Jupiter's Legacy zijn vergaan als de serie wel door zou gaan?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het plan voor een tweede seizoen van Jupiter's Legacy werd geschrapt door Netflix. De serie krijgt wel een spin-off genaamd Supercrooks, die zich zal focussen op de schurken in de wereld van Jupiter's Legacy.

Millar hintte al dat een aantal personages te zien kunnen zijn in die spin-off serie, maar wie het zijn is nog niet duidelijk. Hopelijk worden wel wat van de verhaallijnen van het eerste seizoen opgepikt. Een daarvan zou zomaar eens het personage Raikou kunnen omvatten blijkt nu.

Spoilers onthuld
Actrice Anna Akana speelde de rol van Raikou en had een groot aandeel aan het einde. Zij werd op brute wijze vermoord door haar vader Brainwave, nadat ze erachter was gekomen dat hij een plan in werking had tegen Utopian.

Die informatie probeerde Raikou te gebruiken om hem te chanteren, maar ze moest die poging met de dood bekopen. Lijkt in elk geval, want Akana onthulde dat haar personage niet dood zou zijn.

"Ik ben er echt kapot van dat Jupiter's Legacy niet vernieuwd is voor een tweede seizoen. Ik denk dat het nu okay is om te verklappen dat Raikou niet dood is, en dat ze een geheugenpaleis gemaakt had, een beetje zoals Walter, om hem ervan te overtuigen dat ze geen bedreiging meer was. Maar voor nu - RIP Raikou & team!"





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen