'The Boys' komt met bizarre teaser voor het derde seizoen

The Boys komt met teaser voor seizoen 3

We horen in een muziekvideo van The Boys het personage Starlight een lied zingen.

Jim Pedd, 5 juni 2021 om 12:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans wachten op het derde seizoen van Amazon Prime Video-serie The Boys. Om hun geduld te belonen, komt Amazon met een muziekvideo van Starlight.
In de serie zong Starlight een nummer op de begrafenis van Translucent. Dat nummer is nu in zijn geheel online gezet, en heet Never Truly Vanish. Dat nadat Vought onthuld had wat er gebeurd was met de held (althans, hun versie).

The Boys-muziekvideo
Het lied van Starlight is een herinnering aan een held die nooit echt dood gaat en in de harten van de mensen zal blijven. In het tweede seizoen van de serie horen we het voor het eerst. En nu is er dus als teaser voor het derde seizoen een volledige versie van vrijgegeven.

De muziekvideo werd vrijgegeven op het Twitter-account van Vought, waar we in eerste instantie in zwart-wit zien hoe Starlight uit het duister komt en naar het uniform van Translucent gaat. De video verwijst helemaal aan het einde naar een Spotify-achtige versie van Vought: Voughtify.Het is nog even wachten op het derde seizoen van The Boys. De verwachting is dat het dit jaar nog te zien zal zijn, maar het kan nog even duren.
Lees meer over: The Boys, Amazon Prime Video, Vought, Muziekvideo

Populair nieuws