'Lord of the Rings'-fans niet blij met Amazon Prime Video

Lord of the Rings-fans willen geen naakt

Fans van Tolkiens Lord of the Rings hebben een petitie gelanceerd om Amazon op te roepen geen naakt in de serie te plaatsen.

Jim Pedd, 5 juni 2021 om 12:44

Als het aan fans van Lord of the Rings ligt, dan zit er geen naakt in de televisieserie die Amazon Prime Video in de maak heeft rond de franchise. Al sinds 2018 werkt de streamingdienst aan een serie op basis van de werken van J.R.R. Tolkien.
De serie speelt zich jaren voor de gebeurtenissen in The Fellowship of the Ring af. De setting ligt in de tweede era van Tolkiens wereld, waarin de One Ring gemaakt wordt en de legers van Sauron verslagen worden. De afgelopen tijd waren er diverse ontwikkelingen.

Lord of the Rings-petitie
Op Change.org vinden we nu een petitie van een groep die zichzelf Catholic Memes noemt. Zij roepen Amazon op om vooral geen naakt te gebruiken in de Lord of the Rings-serie.

De petitie komt voort uit een recent bericht waarin stond dat gezocht werd naar acteurs en actrices die okay zouden moeten zijn met deels of volledig naakt acteren. Ook werd Jennifer Ward-Lealand ingehuurd als intimiteitscoördinator.

Wat de petitie betreft, die nu bijna 40.000 keer getekend is, zou er geen naakt mogen zitten in de Lord of the Rings-serie. Men wijst op de christelijk symboliek dat schuilgaat achter de verhalen van Tolkien en roepen op om weer een familievriendelijke serie te maken.
Lees meer over: Lord of the Rings, JRR Tolkien, Petitie, Naakt

Populair nieuws