Hailee Steinfeld gaat vlammen in de nieuwe Marvel-serie

Hailee Steinfeld gaat vlammen in haar Marvel-serie

Eind 2021 debuteert Hailee Steinfeld als Kate Bishop in de serie op Disney+.

Bram de Groot, 6 juni 2021 om 14:31

Al jaren riepen fans Marvel op om actrice Hailee Steinfeld in de huid te zetten van het Marvel-personage Kate Bishop. En dat gaat dit jaar gebeuren in Hawkeye, een van de vele live action-series die dit jaar en aankomende jaren op Disney+ verschijnen.
In gesprek met Entertainment Tonight liet actrice Vera Farmiga weten dat Steinfeld gaat vlammen in de Marvel-serie. In Hawkeye zien we Farmiga (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) als Eleanor Bishop.

Hailee Steinfeld gaat knallen!
"Hailee 'kills it' in de rol. Hij traint een nieuwe opvolger, Hawkeye traint een nieuwe opvolger, dus Kate Bishop komt eraan," teaste Farmiga op Entertainment Tonight. "Ik speel haar moeder, en ik vond het geweldig. Het wordt heel speciaal, vind ik."

"Ik kan niet wachten tot mensen eindelijk zien hoe we dit personage interpreteren uit de strips, op haar eigen manier. Ze is zo'n badass, dat valt niet te ontkennen," vertelde de Dickinson-ster eerder aan Entertainment Tonight.

Hawkeye moet eind 2021 debuteren en de kans is groot dat Kate Bishop uiteindelijk onderdeel wordt van een Young Avengers-serie of film.Bron: ET

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Marvel, Disney

Populair nieuws