Cameo's in 'Loki'? Verwacht het onverwachte!

Cameo's in 'Loki'? Verwacht het onverwachte!

De Marvel-serie Loki met Tom Hiddleston start aankomende woensdag op Disney+.

Bram de Groot, 6 juni 2021 13:53

Met Loki wordt het alweer tijd voor de derde Marvel-serie op Disney+ en ook in die serie zullen enkele onverwachte personages verschijnen. Dit gebeurde uiteraard ook in de eerdere series en films in het Marvel Cinematic Universe.
In WandaVision was de komst van Evan Peters als een soort Pietro Maximoff een grote verrassing en Julia Louis-Dreyfus verraste met haar optreden als Valentine Allegra de Fontaine in The Falcon and the Winter Soldier. In Loki zullen er ook opvallende (kleine en grote) cameo's zijn.

Verwacht het onverwachte
Schrijver Michael Waldron mocht van Disney eigenlijk alle personages gebruiken zolang deze maar juridisch beschikbaar zijn voor Marvel Studios. We kunnen dus verrassende Marvel-personage verwachten.

"Als ze binnen de rechten zouden vallen was er geen reden waarom we ze niet zouden kunnen gebruiken," vertelde Waldron aan DigitalSpy. "Het onverwachte moet je verwachten."

Er zijn uiteraard heel wat mogelijkheden. Er wordt immers door de tijd en ruimte gereisd en dan is echt alles mogelijk. Fans hopen te zeerste eindelijk Mephisto te zien in het MCU. Vanaf 9.00 uur woensdagochtend kun je Loki op Disney+ aanzetten. Er verschijnen naar verluidt zes afleveren.
Bron: Digital Spy

Lees meer over: Loki, Marvel Studios, Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E Grant, Sasha Lane, Owen Wilson, Gugu Mbatha Raw

Populair nieuws