search
Toch goed nieuws voor fans van 'Mindhunter'?
Series / Nieuws

Toch goed nieuws voor fans van 'Mindhunter'?

Netflix zette een punt achter Mindhunter, maar nu lijkt er toch een derde seizoen aan te komen.

De serie Mindhunter van Netflix verkeert op een enigszins vreemde basis. De serie is nooit officieel geannuleerd door Netflix, maar de cast werd wel losgelaten van hun contracten. Een nieuw seizoen is dus geen prioriteit bij Netflix.

Maar David Fincher, die heel erg veel bezig was met de serie en zelfs zeven van de negentien afleveringen regisseerde (en uitvoerend producent was) zit nu middenin een vierjarige deal met Netflix. En nu schijnt hij zomaar op het punt te staan om een nieuw seizoen te maken.

Derde seizoen van Mindhunter?
De afgelopen tijd hebben we meermaals gehoord dat er mogelijk een nieuw seizoen komt van Mindhunter. Het gerucht gaat dat regisseur David Fincher daar nu ook echt bijna bij is.

Samen met Joe Penhall, die ook een contract schijnt te krijgen met Netflix, zou Fincher een nieuw seizoen van de serie gaan maken. Nog even wachten en hopelijk krijgen we dan een officiƫle aankondiging!

Mindhunter draait om een FBI-profiler die in de geest van seriemoordenaars duikt. Zo hoopt hij te achterhalen wat er allemaal in hen om gaat.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen