'Mindhunter'-fans opgelet: dat derde seizoen kan er zomaar komen

Mogelijk zijn de gesprekken tussen Netflix en David Fincher over Mindhunter heel serieus.

Jim Pedd, 18-05-2021 14:57

David Fincher en Netflix zijn, zo meldt Geekosity, in serieuze gesprekken beland om de serie Mindhunter terug te brengen voor een derde seizoen.
De serie Mindhunter is een populaire psychologische thriller op Netflix, maar de laatste afleveringen debuteerden op 16 augustus 2019 op de streamingdienst. Sindsdien hebben we vrijwel niets meer gehoord over de serie.

Geen contract meer
Extra pijnlijk voor fans die hoopten op meer, is dat Netflix besloot de hoofdrolspelers (Jonathan Groff, Holt McCallany en Anna Torv) vrij te stellen van hun contract. Dat gebeurde in januari 2020 en toen werd de serie ook voor onbepaalde tijd gepauzeerd.

Maar nu zouden Netflix en Fincher toch weer serieuze gesprekken voeren. Fincher zou een stuk enthousiaster zijn over een mogelijke terugkeer van de serie, waar hij eerder na het tweede seizoen liet weten niet zeker te weten of hij wel energie had voor die terugkeer.

"Je draait werkweken van 90 uur. Echt je hele leven gaat erin op. Toen ik klaar was, was ik behoorlijk uitgeput en zei ik: 'Ik weet niet of ik het in mij heb om een derde seizoen op te zetten'."

Nou gelukkig zit dat nu ogenschijnlijk wel snor en krijgen we hopelijk een nieuw seizoen van Mindhunter.
Bron: geekositymag

Lees meer over: Mindhunter, Netflix, David Fincher, Seizoen 3, Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Einde 'Loki' verwijst naar deze 'Endgame'-quote

Einde 'Loki' verwijst naar deze 'Endgame'-quote

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader