search
Mogelijk toch meer 'Mindhunter' op komst bij Netflix?
Series / Nieuws

Mogelijk toch meer 'Mindhunter' op komst bij Netflix?

Mindhunter zou zomaar eens toch een derde seizoen kunnen krijgen van Netflix.

De serie Mindhunter is nooit officieel gecancelled door Netflix. Wel liet de streamingdienst eerder dit jaar de contracten van castleden Jonathan Groff, Holt McCallany en Anna Torv voor het derde seizoen verlopen.

Dat kwam omdat er maar geen moment kwam waarop men een invalshoek vond voor het derde seizoen die maker David Fincher echt beviel. Maar de deur staat ook nu nog op een kier. David Fincher tekende een vierjarige deal met Netflix en die geldt ook nu nog.

Gesprekken over Mindhunter
Fincher gaf recent nog in een interview aan dat Mindhunter er nooit in geslaagd was de kijkcijfers te krijgen die het hoge budget rechtvaardigden. Dat terwijl het wel een van de beste series van Netflix was.

Mindhunter dook op bijzonder indringende wijze in de geest van seriemoordenaars. En nu schijnt Netflix te willen dat Fincher weer aan de slag gaat met een nieuw seizoen. Volgens Small Screen denkt ook Fincher er weer over na.

Hoewel het misschien een relatief geringe kans is, blijkt er dus toch nog een kans te bestaan dat we een nieuw seizoen krijgen!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen