Eerste beelden van 'Vikings'-opvolger 'Vikings: Valhalla'

Beelden 'Vikings'-opvolger 'Vikings: Valhalla'

De eerste beelden van Vikings: Valhalla zijn onthuld door Netflix. Eindelijk zien we iets!

Jim Pedd, 8 juni 2021 om 08:33

Hoewel Vikings na zes seizoenen tot een einde is gekomen op History Channel, werkt Netflix aan een opvolger genaamd Vikings: Valhalla. De streamingdienst heeft vandaag een eerste blik op de serie vrijgegeven.
Dat gebeurde tijdens de eerste dag van de Geeked Week van Netflix. De eerste beelden zijn van achter de schermen en duren een minuut. We zien vooral hoe het er straks uit komt te zien bij de serie en krijgen heel wat sfeervolle beelden. Kom maar door met die opvolger, zouden we zeggen!

Vikings: Valhalla
De serie speelt zich een eeuw na Vikings af. Op de eerste beelden zien we wat van de vele epische gevechten die we te zien krijgen in de serie.

Vikings: Valhalla draait om een aantal beroemde Vikingen, waaronder Leif Erikson, Freydís Eiríksdóttir, Harald Hardrada en William the Conqueror. Het zijn, zoals de synopsis luidt, "de mannen en vrouwen die nieuwe paden verkennen terwijl ze vechten om te overleven in een immer veranderend Europa."Vikings: Valhalla heeft een rol voor Jeb Stuart als showrunner. Michael Hirst, die Vikings bedacht en elke aflevering schreef, is aan het project verbonden als showrunner.

De serie heeft nog geen releasedatum.
Lees meer over: Vikings Valhalla, Vikings, History Channel, Netflix

Populair nieuws