Stopt Jodie Whittaker als 'Doctor Who'?

Stopt Jodie Whittaker als 'Doctor Who'?

De actrice denkt nog niet na over het stoppen als Doctor Who van de BBC.

Jim Pedd, 8 juni 2021 om 09:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het is bijna tijd voor de derde run van Chris Chibnall en actrice Jodie Whittaker in BBC-serie Doctor Who. Maar gaan ze daarna door of stopt actrice Whittaker?
De vorige drie Doctors voor Whittaker, David Tennant, Matt Smith en Peter Capaldi, stopten allemaal na hun derde jaar. Maar tegelijk is dit natuurlijk voor het eerst dat de BBC een vrouwelijke Doctor heeft in de zestigjarige geschiedenis van de serie.

Geen einde!
Jodie Whittaker vertelde tijdens een recent interview met Entertainment Weekly dat ze het echt niet ziet zitten om nu al op te stappen:

"Kijk, dit is hoe ik het zie. Op dit moment ben ik de Doctor en dat neemt alles wat ik te bieden heb als acteur. En om daar voorbij te denken, aan meer dan dit, dat kan ik en wil ik niet," vertelde ze.

Doctor Who is natuurlijk een veeleisende rol, maar dat is voor Whittaker duidelijk geen reden om te vertrekken. De laatste twee seizoenen van Doctor Who hadden zo hun tekortkomingen, maar zijn tegelijk gewoon prima reeksen geweest. Eind dit jaar keert men terug met een derde reeks.
Bron: Express

Lees meer over: Doctor Who, Jodie Whittaker, Chris Chibnall, BBC

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws