search
'Scrubs'-reboot is zowaar mogelijk!

'Scrubs'-reboot is zowaar mogelijk!

Als het aan Bill Lawrence ligt, dan kan Scrubs prima een reboot krijgen.

Jim Pedd
Bill Lawrence, de bedenker van Scrubs staat open voor een reboot van de serie. Maar hij weet niet of en wanneer dat eventueel kan en zal gebeuren.

De serie ging in 2001 van start op NBC en was daar zeven seizoenen te zien, alvorens deze naar ABC verhuisde voor nog eens twee seizoenen. Centraal staan de levens van het Sacred Heart Hospital, waarbij we via John Dorian horen hoe het leven allemaal loopt voor de medewerkers van het ziekenhuis.

Heerlijke humor
Tijdens een interview met Variety vertelde Lawrence dat hij er zeker voor open staat om Scrubs een reboot te geven. Niet omdat het per se nodig is, maar meer omdat hij er simpelweg zin in heeft. Net als veel castleden overigens.

"Mijn Scrubs-antwoord is dat de mensen van deze serie allemaal zo getalenteerd zijn, dat we als groep hebben gezegd dat zolang niemand het economisch moeilijk heeft, we het niet hoeven te rebooten," begon hij.

"Maar als iedereen over een jaar of vijf zoiets zegt als: 'Hey laten we samen komen en iets doen en zien waar deze personages zich nu bevinden, omdat we elkaar te weinig hebben gezien', dan doen we het. Ik zou niet zeggen dat we in de rebootwereld leven tenzij het om persoonlijke redenen is."

De serie kreeg al een beetje een reboot in zijn laatste seizoen, werd vernieuwd voor een negende seizoen dat uiteindelijk het laatste bleek met een compleet nieuwe cast.



Aanbevolen artikelen