Fans van 'Shadow and Bone' zijn dolblij met Netflix

Fans van 'Shadow and Bone' zijn dolblij

Dat Netflix de serie Shadow and Bone een tweede seizoen geeft, maakt heel wat mensen heel blij.

Jim Pedd, 8 juni 2021 om 14:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van Netflix-serie Shadow and Bone kunnen hun hart gerust ophalen. Netflix besloot de serie na fans wekenlang in het duister te hebben gelaten, gisteren te vernieuwen voor een tweede seizoen.
Natuurlijk zijn zij nu enorm opgelucht dat er een tweede seizoen komt. De afgelopen tijd cancelde Netflix meerdere verschillende series die één seizoen kregen en stopten ondanks een flinke cliffhanger en over het algemeen ook prima kijkcijfers.

Dolblije fans
Fans van Shadow and Bone zijn dolblij dat de serie een tweede seizoen krijgt. Dat laten ze merken in de volgende rits berichten op sociale media:Shadow and Bone speelt zich af in een wereld die doet denken aan het negentiende eeuwse Europa. We volgen een wereld waarin Grisha leven, een subset van de bevolking die bepaalde magische mogelijkheden heeft.

In Ravka (gebaseerd op het Tsaristische Europa) volgen we Alina Starkov en de sinistere General Kirigan, nadat ze erachter komen dat zij de Sun Summoner is. Ondertussen zoeken in Ketterdam (een beetje Amsterdam) de ambitieuze crimineel Kaz Brekker en zijn vrienden een manier om een fortuin te verdienen.

Wanneer het tweede seizoen te zien is, is nog niet bekend.
Lees meer over: Shadow and Bone, Netflix, Seizoen 2, Leigh Bardugo

Populair nieuws