search
'Sweet Tooth' weet een bijzondere score neer te zetten
Series / Nieuws

'Sweet Tooth' weet een bijzondere score neer te zetten

De serie Sweet Tooth van Netflix heeft een score van 100% op recensiesite RottenTomatoes.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix is pas net van start met de serie Sweet Tooth. Die blijkt het wel heel goed te doen op de streamingdienst en heeft ook uitzonderlijk goede recensies.

De serie zette namelijk een score van 100% neer op RottenTomatoes, wat uitgebreid gevierd werd door maker Robert Downey Jr. op zijn Twitter-account. Intussen staat de serie (op moment van schrijven) op een score van 98%.

Goed ontvangen
Uit de vele recensies die RottenTomatoes over de eerste acht afleveringen bekeek, blijkt dat het erg goed ging met de serie. "Emotioneel meeslepend, uitzonderlijk goed gespeeld en ongelofelijk entertainend; Sweet Tooth zal fans van alle leeftijden amuseren."

Nu viert Robert Downey Jr. als uitvoerend producent het succes van de serie. Hij is "ongelofelijk trots" op het team achter de serie en viert hun succes:



De unieke serie Sweet Tooth speelt zich af in de nabije toekomst als de overgrote meerderheid van de mensen uitgestorven zijn. We volgen het jongetje Gus, die een hybride tussen mens en een hert is. Hij gaat op een lange reis met een vreemde man.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen