Netflix-abonnees zijn dolblij met de nieuwste Original

Netflix-abonnees zijn dolblij met nieuwe Original

Sweet Tooth scoort dan misschien geen eerste plek, maar wordt wel goed ontvangen.

Jim Pedd, 7 juni 2021 om 06:00

Sinds vrijdag kan je de serie Sweet Tooth streamen op Netflix. De serie, die geproduceerd is door Robert Downey Jr., speelt zich tien jaar na het einde van de wereld af.
Sweet Tooth is gebaseerd op de gelijknamige comics van Jeff Lemire en speelt zich tien jaar na een wereldwijde gruwelijke gebeurtenis genaamd The Great Crumble af. Mensen komen massaal om het leven en gek genoeg ontstaan er baby's die hybride zijn: half mens, half dier.

Goede ontvangst
in Sweet Tooth volgen we het jochie Gus, een half-mens, half-hert, die een loner tegenkomt en samen met hem op een reis vertrekt. Een buitengewoon avontuur dat antwoorden kan geven over wat er nou met de wereld is gebeurd en waar Gus vandaan komt.

Hoewel de serie pas sinds vrijdag te zien is, vinden Netflix-abonnees het duidelijk een topserie. We doen een greep uit de vele reacties op de serie op Twitter:De serie zuigt je vanaf het eerste moment in zijn intrigerende wereld vol geweldige personages, prachtige visuals en een opwindend verhaal dat je continu laat kijken waar het nou heen gaat met de jonge knul Gus.
Lees meer over: Sweet Tooth, Netflix, Robert Downey Jr, reacties

Populair nieuws