search
Veelbelovende serie 'Young Royals' binnenkort te bekijken op Netflix

Veelbelovende serie 'Young Royals' binnenkort te bekijken op Netflix

De veelbelovende reeks van Zweedse bodem verschijnt deze zomer bij Netflix...

Geoffrey Ketels
Deze zomer verschijnen er weer heel wat nieuwe series op streamingdienst Netflix. Eén van deze series luistert naar de naam Young Royals en komt van Zweedse bodem.

Young Royals is een Zweedse tienerserie die boordevol zit met drama, romantiek en vooral heel veel koninklijke hoogheden. Ben jij ook wel te vinden voor een dergelijke serie? Dan is dit nieuwe project uit Zweden ongetwijfeld iets voor jou!

In de serie Young Royals lijkt het er in eerste instantie naar uit te zien dat een jonge prins even vrij is van zijn koninklijke verplichtingen. Lang duurt dat echter niet. Al snel wordt immers duidelijk dat er van hem wordt verwacht dat hij toch troonopvolger wordt.

Veelbelovende reeks
Young Royals komt van de hand van Lisa Ambjörn. Verantwoordelijke schrijvers van de serie zijn Sofie en Tove Forsman. De cast bestaat uit onder meer Edvin Ryuding, Pernilla August evenals Malte Gårdinger.

Er wordt behoorlijk veel verwacht van deze serie die hier en daar in één adem wordt genoemd met het Spaanse Elite. Of het deze verwachtingen ook waar zal kunnen maken zal uiteraard nog moeten blijken.

In ieder geval, Young Royals is vanaf 1 juli 2021 te bekijken bij Netflix.

Aanbevolen artikelen