'The Sandman' onthult bijzondere eerste beelden

'The Sandman' onthult bijzondere eerste beelden

Netflix komt voor het eerst met beelden vanaf de set van de serie The Sandman.

Jim Pedd, 9 juni 2021 om 11:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

DC-fans kijken natuurlijk heel erg uit naar de live-action verfilming van de comic The Sandman van Netflix. Dankzij de Geeked Week hebben we vandaag een eerste blik op de serie.
Netflix kwam met een bijzondere featurette die de eerste beelden van de filmsets liet zien. We zien The Sandman-bedenker en uitvoerend producent Neil Gaiman over de set lopen. Overigens krijgen we nog geen beelden van de daadwerkelijke serie te zien, maar wel wat van de prachtige sets die gemaakt zijn voor het eerste seizoen.

The Sandman seizoen 1
Gaiman ziet eruit alsof hij erg vrolijk wordt van een aantal van de iconische locaties en artefacten uit zijn comic, die nu tot leven gebracht worden.

Tussen de beelden zien we onder meer de helm van Dream en zijn halsketting met daarin een robijn; twee objecten die zijn krachten flink vergroten en hem de controle geven over dromen van stervelingen. Tot ze natuurlijk in de verkeerde handen komen.

In de serie wordt Dream gevangen door Roderick Brugess en zijn cultus en zetten zij Dream vast in een bovennatuurlijke gevangenis. Hieronder de sets:The Sandman krijgt een tien afleveringen tellend eerste seizoen.
Lees meer over: The Sandman, Netflix, Neil Gaiman

Populair nieuws