'Loki': Dit zijn de 6 belangrijkste onthullingen

'Loki': Dit zijn de 6 belangrijkste onthullingen

We zetten de belangrijkste onthullingen van Loki voor je op een rij vandaag.

Jim Pedd, 10 juni 2021 om 10:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Loki is van start op Disney+. Elke serie van Marvel Studios doet natuurlijk ontzettend veel verschillende onthullingen en dus zetten we in deze wekelijkse terugblik, de belangrijkste onthullingen voor je op een rij.
1. De serie begint met Loki die ontsnapt denkt te zijn aan de Avengers. Maar al vrij snel wordt hij in Mongolië opgepakt door de Time Variance Authority, die hem voor de rechter sleept wegens het verstoren van de tijdlijn.

2. Loki laat zien dat er een grote oorlog woedde in het verre verleden in de serie. Die dreigde het multiversum te verwoesten, maar gelukkig waren er de Time Keepers om orde te herstellen en de vele tijdlijnen terug te brengen tot 1.

3. Hoofdpersoon Loki krijgt de kans om te helpen met het opsporen van de grote schurk van de serie: zichzelf. Hij moet dus zichzelf zien te bewijzen bij het oppakken van een alternatieve versie van hemzelf.

4. De Time Keepers worden aangevoerd door Ast, Vorth en Zanth. In de comics zijn het drie grote hagedis-achtige wezens en we horen nu dat dit ook in de serie het geval lijkt te zijn.

5. Loki bestaat alleen maar om voor pijn en lijden en de dood te zorgen, dat maakt Mobius M. Mobius hem duidelijk tijdens zijn verhoor. Alleen zo kunnen anderen de best mogelijke versie van zichzelf zijn, zegt Mobius.

6. De TVA werkt niet superscherp. Aan het einde zien we een groepje van hun agenten naar Oklahoma gaan, waar ze iemand moeten stoppen die een tijdmachine heeft. Daar worden ze vrij snel vermoord door de grote schurk. Oeps.
Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, Onthullingen, Disney Plus

Populair nieuws