New York City is verwoest op eerste foto van 'Y: The Last Man'

New York is verwoest op foto Y: The Last Man

We krijgen een eerste foto van de nieuwe pilot van Y: The Last Man.

Jim Pedd, 10 juni 2021 om 09:53

Eindelijk is men tevreden met hoe Y: The Last Man eruit ziet. Vandaag laat FX namelijk een foto zien van de tweede poging van de zender om de zeer bekende en populaire comics te verfilmen.
Eerder had men een andere hoofdrolspeler en die is nu vervangen. Daarmee gaat FX nu aan de slag en in september gaat Y: The Last Man dan ook echt live op de zender. Dat na een jarenlange productie van de serie, die men al vele jaren in beeld probeert te brengen.

Y: The Last Man-foto
Showrunner Eliza Clark liet een foto zien van Yorick Brown. Op de foto zien we hem bovenop een taxi staan in een straat in New York City. Op het beeld heeft hij ook een doos in handen waar zijn aapje in zit, Ampersand.

De foto onthult weinig van het verhaal van Y: The Last Man, maar laat wel al een sfeervol beeld van de apocalypse in de serie zien. Het is ook een beetje onheilspellend, aangezien Yorick helemaal alleen staat op wat ooit een drukke straat was.Y: The Last Man speelt zich af in een wereld waarin alle mannelijke zoogdieren om het leven komen. Op Yorick en zijn aapje Ampersand na tenminste. Samen proberen ze te achterhalen wat er gebeurd is, en te overleven in een heel nieuwe wereld. Vanaf 13 september op FX.
Lees meer over: Y The Last Man, FX, Eliza Clark, Ben Schnetzer

Populair nieuws