Gruwelijke clip 'Black Summer' seizoen 2

Gruwelijke clip 'Black Summer' seizoen 2

Volgende week kan je naar het tweede seizoen van Black Summer kijken op Netflix.

Jim Pedd, 10 juni 2021 om 11:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen van Black Summer wordt gruwelijk. Dat is duidelijk na een eerste clip die Netflix heeft vrijgegeven van de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen.
Het eerste seizoen van Black Summer speelde zich af in - zoals de titel al laat zien - de zomer. Tijdens de zomer brak de zombie-apocalypse uit en nu hebben we beelden van de eerste aflevering van het tweede seizoen. Dat laat heel duidelijk zien dat de serie het weer heel hard gaat spelen.

Gruwelijke clip
Een eerste clip die Netflix tijdens de Geeked Week vrij gaf laat zien dat er veel op het spel staat en dat iedereen ontzettend ver gaat om te overleven.

Specifiek zien we dat een man onderdak zoekt bij hoofdpersoon Rose, die een geweer op hem gericht heeft. Hij moet toegevoegde waarde hebben, anders moet 'ie naar buiten, krijgt hij min of meer te horen. Dat allemaal terwijl buiten op de deur een zombie probeert binnen te komen.

Iedereen, waaronder duidelijk ook deze man, weet dat hij het niet gaat overleven als hij naar buiten moet.Een synopsis is er al: De winter komt met koudbloedige nieuwe uitdagingen tijdens de zombie-apocalypse, terwijl mensen terugvallen op steeds drastischere maatregelen om te overleven en gewelddadige milities het zowel tegen de doden als de wanhopigen opnemen

Het tweede seizoen gaat op 17 juni van start op Netflix.
Lees meer over: Black Summer, Netflix, Jaime King

Populair nieuws